Πρώτη φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Νίκος. Είχα βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και είδα ένα καυλάκι, τον Τάκη(δουλεύει στο χασάπικο του πατέρα του). Παρκάρει το αυτοκίνητο του και βγαίνει ξυπόλητος από αυτό. Μόλις τον είδα ξυπόλητο του φώναξα να περιμένει γιατί θέλω να του πω κάτι. Κατεβαίνω κάτω και του λέω:

-    «Θες να με ξεπαρθενέψεις;»

Τάκης: Αυτό θες; Ε; Σε χω δει πως με κοιτάζεις όταν έρχεσαι στο μαγαζί.

Εγώ: θέλω να γλείψω τα πόδια σου και τις σαγιονάρες και τα παπούτσια.

Φέρνει από το αυτοκίνητο τις σαγιονάρες και τα παπούτσια, μου τα δίνει και μπήκαμε σπίτι. Βάζω gay τσόντα στον υπολογιστή και αρχίζουμε να βαράμε μαλακία. Χύνω στα παπούτσια του και μετά από λίγο χύνει κι αυτός εκεί. Αρχίζω να του γλείφω τα τις σαγιονάρες του ψαλιδίζω το σορτσάκι και αρχίζω πίπα. Τα κατάπια όλα! Φοράει το προφυλακτικό και με γαμάει. Πόναγα πάρα πολύ αλλά ήταν και πολύ καυλωτικό.

Με δένει με ταινία μονωτική (χέρια - πόδια) και μπήκε μέσα μου απότομα. Ούρλιαξα από τον πόνο και έκλαψα. Με χτύπαγε με τη σαγιονάρα και την άλλη μου την είχε βάλει στα αρχίδια μου για να χύσω. Έχυσα και την έγλειψα καλά. Βγήκε από μέσα μου και μου έβαλε τα πόδια του στο πρόσωπο μου. Βρόμαγαν και οι πατούσες του ήταν μαύρες (έτσι όπως τις ήθελα).

Σειρά είχαν τα παπούτσια που μύριζαν χειρότερα από τα πόδια του (μου άρεσε. Τα παπούτσια αυτά τα φόραγε κάθε μέρα στο μαγαζί). Με δένει πάλι και αρχίζει να με χτυπάει με τα παπούτσια και το ένα  μου το έχωσε στη μύτη να το μυρίζω (μου άρεσε). Φοράει καινούργια καπότα και μου τον έχωσε πάλι. Έντερο ακούμπησε. Χύνει στην καπότα. Μάτωσα. Μου την έδωσε να τη γλείψω και την έγλειψα. Πώς να αντισταθώ;

Του πήρα πάλι πίπα και τα κατάπια πάλι. Του ξανάγλειψα τα πόδια που είχαν μαυρίσει λίγο από τη σκόνη που υπήρχε στα πάτωμα. Με λύνει, μου αφήνει τις σαγιονάρες και τα παπούτσια του στο σπίτι μου. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και έφυγε ξυπόλητος. Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω τα παπούτσια του και τις σαγιονάρες του πάνω στο γραφείο μου για να τα μυρίζω και να τα γλείφω.

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 25787)