Στις διακοπές (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Η ιστορία αυτή είναι πρόσφατη από τις διακοπές που πήγα με την παρέα. Το νησί ήταν υπέροχο και ειδικά η νυχτερινή ζωή του. Τις τελευταίες μέρες οι βραδινές έξοδοι μας είχαν γίνει πιο συχνές. Ένα βράδυ και ενώ είχαμε βγει, καθόμασταν και πίναμε χαλαρά το ποτό μας.

Σε κάποια στιγμή παρατηρώ στο μπαρ ένα ζευγάρι νεαρό σε ηλικία να με κοιτά έντονα. Η κοπέλα σχετικά ψηλή, με καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια, αδύνατη με απίστευτο κορμί. Ο άνδρας μελαχρινός μέτριο ύψος και αδύνατος. Πλησιάζω το μπαρ και καλά για να παραγγείλω.

-    «Γεια!», μου λέει η κοπέλα.

-    «Γεια!» απαντώ.

-    «Είμαστε η Ιόλη και ο Παύλος λέει αυτή τη φορά ο άντρας.

-    «Γιάννης!», τους συστήνομαι εγώ.

Και πιάσαμε την κουβέντα. Μετά από λίγο μου λέει η Ιόλη αν θέλω να πάμε κάπου οι τρεις μας. Ενώ ο Παύλος γέλασε πονηρά. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Φύγαμε κατευθείαν και πήγαμε εκεί που έμεναν. Είχα καταλάβει τι θα γινόταν γι' αυτό τα λόγια ήταν περιττά.

Άρχισα να φιλάω την Ιόλη και να την χουφτώνω ταυτόχρονα στο στήθος ενώ ο Παύλος της έβγαζε το παντελόνι και μετά το στρινγκ. Άρχισε να της κάνει γλειφομούνι κι εκείνη βογκούσε καυλωμένη. Είχα βγάλει τα ρούχα μου φιλώντας την ακόμα. Με σταματάει και αρχίζει να μου χαϊδεύει την πούτσα η οποία είχε ήδη σηκωθεί. Την βγάζει έξω και αρχίζει το τσιμπούκι. Έγλειφε μια το κεφάλι μια τα αρχίδια. Σε κάποια στιγμή τον πήρε όλο μέσα όπου και έχυσα. Ο Παύλος είχε αρχίσει σιγά, σιγά να την πηδάει από μπροστά. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Σειρά σου…»

Αλλάζουμε λοιπόν θέσεις και αρχίζω να της την βάζω λίγο - λίγο. Φώναζε σαν τρελή και είχε και σπασμούς. Ρούφαγε την πούτσα του άλλου σαν τρελή. Εκείνος της φώναζε και της βαρούσε πουτσοσκάμπιλα πράγμα που την καύλωνε περισσότερο. Μετά κάθομαι στον καναπέ και κάθεται από πάνω μου. Ανεβοκατέβαινε με μανία φωνάζοντας. Ήρθε και ο Παύλος και προσπαθήσαμε να τις χώσουμε και οι δύο από μπροστά. Ζορίστηκε στην αρχή αλλά τα καταφέραμε.

Αυτό συνεχίστηκε για κανένα μισάωρο. Ο Παύλος δεν άντεξε άλλο και έχυσε μέσα της. Το ίδιο και η Ιόλη μετά από λίγο. Μετά την έβαλα στα τέσσερα στο πάτωμα και άρχισα να της γλείφω τον κώλο. Της βάζω σιγά - σιγά το κεφάλι μέσα και φτάνω μέχρι την μέση. Μπαινόβγαινα αργά, αργά στην αρχή και στη συνέχεια πιο γρήγορα. Ο Παύλος μας κοιτούσε και την έπαιζε για να του ξανασηκωθεί.

Μετά από λίγο κόντευα και εγώ να τελειώσω. Η Ιόλη κάθισε σε μια καρέκλα και άρχισε να τσιμπουκώνει και τους δυο μας. Την χύσαμε και η δυο και έτσι τέλειωσε ένα υπέροχο γαμήσι. Συμφωνήσαμε να το ξανακάνουμε όποτε ξαναβρισκόμασταν και οι τρεις.

(Copyright protected OW ref: 19837)