Με μπαμπά και θείο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Χρήστος 23 χρονών.  Μένω Αθήνα. Είμαι ψηλός, ξανθός λίγο γυμνασμένος.

Ο πατέρας μου είναι 50 χρονών ψηλός, μελαχρινός, αρρενωπός και πολύ σέξι. Οι σχέσεις μας όχι και οι τέλειες αλλά καλές.

Το περσινό καλοκαίρι, ένα ζεστό μεσημέρι, γύρισα απ’ την θάλασσα και σπίτι κανείς… μόνο ο πατέρας μου κοιμόταν. Μπαίνω να κλείσω το παράθυρο στο δωμάτιο του λόγω ζέστης και ανάβω το αιρκοντίσιον. Ο πατέρας μου κοιμόταν γυμνός με ένα εφαρμοστό σλιπ. Καύλωσα… ήταν τόσο σέξι με αρκετές τρίχες στο στήθος και την κοιλιά. Σκέφτηκα αμέσως να κοιμηθώ μαζί του.

Ξαπλώνω και προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά τίποτα. Γυρίζω πλευρό και αρχίζω να τον χαϊδεύω σε όλο του το σώμα. Τον φίλησα στο μάγουλο και απαλά στο στόμα. Μετά στις ρώγες του και τον αφαλό του!

Ξύπνησε με ρώτησε τι θέλω και του είπα τίποτα. Συνέχισα να τον χαϊδεύω. Του είπα ότι θέλω να με πηδήξει και  τότε μου έριξε ένα χαστούκι και ανέβηκα πάνω του.

Φιληθήκαμε χωρίς να γαμηθούμε. Απλά χαϊδευόμασταν.

Το ίδιο απόγευμα ήρθε σπίτι ο αδερφός της μάνας μου, 35χρονων ψηλός αρρενωπός σέξι, με μεγάλη πούτσα απ’ ότι είχα δει και γυμνασμένος-άτριχος. Μιλάγαμε γενικά… Του είπα ότι θα ήθελα να με μάθει να γαμάω και αν ήθελε να πηδηχτούμε χωρίς να το πούμε σε κανέναν! Δέχτηκε. Πήγαμε στην παραλία της λούτσας το βραδάκι κι έγινε το τελετουργικό. Γδυθήκαμε κάναμε μπάνιο και μετά φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν. Μου έχωσε την πουτσάρα του στον κώλο μου άρχισα να βογκάω. Μετά την πήρα στο στόμα! Έχυσε πάνω στα βυζιά μου. Τον γρατσούνισα με τα νύχια στην πλάτη του φίλησα τις ρώγες, τον αφαλό και τα αρχίδια του. Έγλυψα με πάθος την κωλοτρυπίδα του. Μείναμε όλη τη νύχτα μαζί. Δεν το είπαμε πουθενά. Τώρα δεν γαμιόμαστε.

(Copyright protected OW ref: 18425)