Γάμησα την μάνα του κολλητού μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Σάκη και μου αρέσουν οι μαμάδες.

Όταν απολύθηκα από φαντάρος έκανα παρέα με μια σειρά μου. Πήγαινα συχνά σπίτι του κ τον έπαιρνα για ποτάκι. Είχε μια μαμά τη Δήμητρα μελαχρινή 165 58 κιλά βυζαρού και κωλαρού, καύλα η μαμά. Μου μιλούσε όμορφα, γλυκά, σχεδόν μου την έπεφτε.

Ένα πρωί που πήγα να πάρω τον Μάκη τον φίλο μου, έπινε καφέ με μια φίλη της. Με το που με είδε πετάχτηκε να με χαιρετήσει. Αυτή την φορά μου την έπεσε στα ίσια… και τι ωραίο παιδί που είσαι και τι πλάτες που έχεις,  παιδαράς που έγινες και τέτοια, κι έλα μια μέρα να πιούμε καφέ…

Ξαφνικά σκάει ο φίλος μου κ την έκανα. Ο φίλος μου που άκουσε τον διάλογο, ήξερε και τι μπήχτης ήμουν και μου άρεσαν οι μαμάδες, δεν με ξαναφώναξε σπίτι του. Σκαφτόμουνα πως θα πάω σπίτι του να πιω καφέ με την μαμά του. Κάποια στιγμή την πέτυχα στο δρόμο και τα είπαμε. Ρώτησα για το γιο της που είναι, ήξερα ότι είχε πάει στο χωριό με τον πατέρα του και μου είπε ότι έλειπε. Της είπα ότι ήθελα να πάω για καφέ μαζί του και η πόρνη μάνα του με κάλεσε σπίτι μια και ήταν μόνη της.

Η μαμά θέλει πουτσα σκέφτηκα κι έτσι πήγα. Έκανε καφέ κ με ρωτούσε αν έχουμε κορίτσια με τον γιο της. Της απάντησα πως δεν έχουμε τίποτα σταθερό. Χαμογέλασε και μου χάιδεψε το πόδι. Η πουτσα μου κάγκελο. Με ρώτησε αν είναι χόντρη γιατί έβαλε πολλά κιλά και της απάντησα ότι είναι αστέρι.

Κάποια στιγμή η ώρα πέρασε και σηκώθηκα να φύγω. Τότε με αρπάζει από τον πούτσο και μου λέει… ¨που πας¨. Την τραβώ από την μέση, της χουφτώνω την κωλάρα τις σκίζω την μπλούζα και της δαγκώνω τις ρόγες.  Μου κατεβάζει την βερμούδα και πετιέται η ψωλάρα μου έξω. Πέφτει και με πιπώνει. Μεγάλη τσιμπουκλού. Τρελάθηκα. Την σηκώνω απότομα, της κατεβάζω το κολάν τη στήνω στον τοίχο και της τον χώνω.

Φώναζε… σκίσε γιόκα, σκίσε της μαμάς την μούνα πιο δυνατά κι άλλα. Της έριχνα ένα πισωκολητό άγριο και καθώς την γαμάω δεν πρόλαβα να τραβηχτώ κι έχυσα στην μουνάρα της. Στο καπάκι κτυπάει το κουδούνι. Ήταν μια γειτόνισσα για καφέ. Κρύβομαι με το που πάνε στην κουζίνα έφυγα.

Από τότε μέχρι σήμερα που είμαι 30 και αυτή 55 την έχω γαμήσει και την γαμάω αρκετές φορές και ακόμα θέλει να την γαμάω και να παίζουμε το παιχνιδάκι μαμάς γιου.

(Copyright protected OW ref: 17498)