Στη σχολή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Είμαι από Κύπρο κι έχω έρθει στην Ελλάδα για σπουδές. Δεν είμαι ο τελείως άντρας αλλά έχω και τα καλά μου. Δεν θα αναφέρω ονόματα.

Είχα ξεκινήσει τα μαθήματα κανονικά. Στις δυο εβδομάδες ήρθε μια καινούργια μαθήτρια η E., πολύ όμορφη, με μικρό στήθος. Στο διάλειμμα καθότανε μόνη της. Πήγα κοντά της, συστηθήκαμε, μιλήσαμε και ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα. Ελεύθερη αυτή. Εμένα μου μπήκε στο μυαλό να την γαμήσω.

Μια μέρα σχολάσαμε και της είπα να πάμε σπίτι μου για καφέ αφού μένω και μόνος μου. Δέχτηκε. Ήρθαμε σπίτι μου, της έκανα καφέ και καθίσαμε. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και κάποια στιγμή η συζήτηση ήρθε στο σεξ. Εγώ της είπα όχι δεν είχα πολλές εμπειρίες. Αυτή από ότι μου έχει πει ήταν έμπειρη και μιλούσαμε για τις εμπειρίες μας.

Καθώς μιλούσαμε, έσκυψα και την φίλησα. Οι γλώσσες μας έκαναν έναν έντονο καβγά πάθους. Το πέος μου ανταποκρίθηκε αμέσως μια και είχα καιρό να κάνω σεξ. Το πρόσεξε. Χαμογέλασε και τον πήρε στο χέρι της πάνω από την φόρμα. Εγώ έβαλα το χέρι μου πάνω από το τζιν της και την έτριβα. Σιγά - σιγά βγάλαμε τα ρούχα μας.

Βλέπω ένα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι υγρό που ήθελε τρελό γαμήσι, ένα μικρό βυζάκι στητό και ένα στρουμπουλό κωλαράκι. Εμένα είναι 18 cm και χοντρό αλλά όπως σας είπα δεν είμαι και εμφανίσιμος. Άρχισε να μου παίρνει πίπα και την έπαιρνε σαν τρελή. Απ’ ότι κατάλαβα είχε καιρό να γαμηθεί. Πέρασε ένα πεντάλεπτο και έχυσα. Με καθάρισε καλά, την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να την γλείφω. Το χέρι μου μια έπαιζε με το μουνί της μια με το κωλαράκι της.

Την έγλειφα και μου έβγαζε μια κραυγή ευχαρίστησης. Δεν άργησε κι αυτή και τελείωσε στην μούρη μου. Με έγλειψε, με καθάρισε και της είπα ότι είναι ώρα να την γαμήσω και της υποσχέθηκα ότι θα την κάνω να μην μπορεί να περπατήσει. Την ξαναστήνω στα τέσσερα, τον χώνω δυνατά και μπαινόβγαινα γρήγορα. Έβγαζε δυνατές κραυγές ηδονής. Έβγαλα το πέος μου για να της τον χώσω στο κωλαράκι της. Βλέπω αίμα και καύλωσα περισσότερο.

Πάω στην κωλοτρυπίδα, της βάλω σάλιο και έβαλα ένα δάχτυλο. Πόνεσε, ήταν παρθένα. Βγάζω το δάχτυλο μου και με δύναμη καρφώνω το πέος μου. Μπαινόβγαινα δυνατά. Έκλαιγε από πόνο και συνέχισα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Ήρθε η ώρα να τελειώσω και τη ρώτησα που τα θέλει και μου είπε: «Όπου θες» και τα άδειασα όλα στο κωλαράκι της.

Καθίσαμε στον καναπέ. Αυτή πονούσε αφάνταστα. Παραγγείλαμε, φάγαμε, αλλά  αυτή δεν μπορούσε να περπατήσει. Παίρνει τηλέφωνο την μάνα της και της λέει πως θα μείνει σε μια φίλη της γιατί θα βγούνε έξω. Η φίλη της ήμουν εγώ. Όλο το βράδυ της γαμούσα μουνάκι, κωλαράκι και στόμα και έχυνα όπου ήθελα. Από τότε την γαμάω. Μένουμε μαζί, βγαίνουμε μαζί, αλλά δεν ήμασταν ζευγάρι. Αυτή είναι ζωή!

(Copyright protected OW ref: 25558)