Ξέσκισμα με τον οικοδόμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Από το πρωί ξύπνησα με καύλες, αλλά ο γκόμενος μου δεν είχε χρόνο κι έτσι έμεινα μόνη μου στο κρεβάτι να χαϊδεύομαι. Απέναντι από το σπίτι του γκόμενου μου (σε απόσταση 30 μ.) φτιάχνεται μια οικοδομή. Από την αρχή έχω σταμπάρει ένα γκομενάκι, μελαμψό, με καλογυμνασμένο σώμα, που τρίβει τους τοίχους.

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να του τραβήξω την προσοχή. Αλείφτηκα με λάδι θαλάσσης, έβαλα ένα κοντό στράπλες φόρεμα και χωρίς τίποτα άλλο από μέσα βγήκα στη βεράντα. Κατευθύνθηκα προς τη μεριά που την χτυπούσε ο ήλιος. Έβγαλα το φόρεμα και γυμνή όπως ήμουν ξάπλωσα στα καυτά πλακάκια. Στο σημείο που είναι το μπαλκόνι αυτό, οι μόνοι που έχουν ορατότητα είναι οι εργάτες της οικοδομής.

Ένιωθα τον ήλιο να καίει το μουνάκι μου κι αναρωτιόμουν αν με έχει δει. Σήκωσα το κεφάλι μου και τον είδα κρεμασμένο σχεδόν στην απέναντι βεράντα, να με κοιτά. Το μουνί μου αμέσως άρχισε να υγραίνεται, τόσο που ένιωθα τα υγρά να τρέχουν. Έβαλα το χέρι μου και το χάιδεψα. Ύστερα έχωσα τα τέσσερα από τα πέντε δάχτυλά μου μέσα και τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα από το παντελόνι του. Τέτοια καύλα δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου.

Ανασηκώθηκα στον κώλο μου, τον κάρφωσα στα μάτια και του έκανα νόημα να έρθει. Μέσα σε δύο λεπτά άκουσα βήματα στις σκάλες. Ανοίγω την πόρτα, κάνω στην άκρη για να μπει μέσα και κλείνω την πόρτα πίσω του. Με ρωτάει τι ακριβώς θέλω από αυτόν κι όπως ήταν αναμενόμενο το μάτι μου καρφώθηκε στον πούτσο του που νόμιζες ότι θα σκίσει το παντελόνι. Πιάνω το καυλί του και του λέω:

-    «Αυτό, να σκίσει την μουνάρα μου.. .που από την ώρα που το σκέφτηκα μέσα της είναι υγρή...»

Με πετάει στο πάτωμα, κατεβάζει το φερμουάρ και μου τον χώνει με τόση δύναμη και βίαια που πονάω και του το λέω, αλλά αυτός μου αστράφτει ένα χαστούκι, που με τρελαίνει.

-    «Πονάς σκρόφα, αλλά θα σε χύσω πρώτα και μετά θα σταματήσω. Θα σε ξεσκίσω από παντού παλιοπουτάνα!»

Το μουνί μου δεν έχει σταματήσει να χύνει. Ο πούτσος του (που σημειωτέον) είναι πολύ μεγάλος και σκληρός, χώνεται με βία συνέχεια μέσα στην μουνάρα μου. Με γυρνάει στα τέσσερα, μου τραβάει τα μαλλιά και μου λέει:

-    «Τώρα θα σου ξεσκίσω τον κώλο κι εσύ θα φωνάζεις από πόνο και ηδονή!»

Και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, νιώθω την ψωλάρα του να μου σκίζει κυριολεκτικά τον κώλο. Πονάω και πάλι αλλά τρελαίνομαι από την ηδονή. Με χτυπάει δυνατά στα κωλομέρια, μου τραβάει με βία τα μαλλιά και μου πηδάει την κωλάρα. Μετά από λίγο βγαίνει, με γυρνάει πάλι κανονικά και πριν προλάβω να μιλήσω, μου χώνει όλο το καυλί του μέσα στο στόμα μου, τόσο βαθιά που πιάνει λαρύγγι, και χύνει. Ξαφνιάζομαι αλλά συγκρατούμαι και καταπίνω τα χύσια του...

Ντύθηκε κι έφυγε, λέγοντάς μου ότι δεν έχει ξανακάνει τέτοιο πήδημα στη ζωή του και ρωτώντας με αν θέλω να το επαναλάβουμε. Του είπα ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου και δεν πρόκειται να μην το ξανακάνω. Από εκείνη την ημέρα, με κάθε σήμα μου από το μπαλκόνι, ο Α (δεν γράφω το όνομά του) ήταν στο σπίτι του γκόμενου μου και με πηδούσε για δυο εβδομάδες, όσο του πήρε για να τελειώσει τη δουλειά του...

(Copyright protected OW ref: 16846)