Η μαμά του (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Ήμασταν φαντάροι με τον φίλο μου τον Γιώργο στην Λήμνο πριν 15 χρόνια ως τηλεφωνητές. Κάποιο πρωί με πήρε τηλέφωνο μια καυλιάρα φωνή για να μου κάνει πλάκα (ξέρουν οι τηλεφωνητές) αχ, βαχ, κτλ.

Αφού της είπα ότι τον παίζω για πάρτι της, με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο. Τελικά μου είπε ότι είναι παντρεμένη, 41 ετών, με γιο 22, όσο εμείς τότε. Στην αρχή λέγαμε ότι θα είναι καμιά ξεπεσμένη και ψάχνεται, ώσπου ήρθε η ώρα και την γνώρισα. Παίδες το κάτι άλλο. 1.80 περίπου, αδύνατη και με μεγάλα βυζόμπαλα.

Μέσω τηλεφωνικού ραντεβού πήγα σπίτι της με φόβο και με υποδέχτηκε με στρινγκ και ένα ποτό στο χέρι. Έπαθα πλάκα. Μου είπε ότι ο άντρας είναι οικοδόμος και θα γύριζε το μεσημέρι. Με την μια μου έβγαλε την πούτσα και μου έκανε μια πίπα το κάτι άλλο, ενώ εγώ σκεφτόμουν τον άντρα της μην έρθει.

Έφυγα άρον - άρον αλλά της είπα ότι την επομένη θα πήγαινα με έναν φίλο μου για να μην φοβάμαι και συμφώνησε. Όταν γύρισα στην μονάδα και τα είπα στον Γιώργο μουρλάθηκε (να είσαι καλά ρε φίλε). Κανονίσαμε και βρεθήκαμε με την Σοφία να μου κάνει πίπα και ο φίλος να παίρνει μάτι.

-    «Πουτσαρά μου! Γάμα με. Θέλω να τον παίζει ο φίλος σου!», μου έλεγε συνεχώς.

Ώσπου άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε ο γιος της. Πάθαμε την πλάκα μας και οι δυο. Τι να πούμε; Με την μια μας είπε:

-    «Τι κοιτάτε ρε; Γαμήστε την!»

Αυτός πρώτος έβγαλε την πούτσα του και η μαμά τον πήρε στο στόμα τουρλώνοντας σε εμάς το κωλαράκι της. Άλλο που δεν θέλαμε εμείς. Πήραμε θάρρος. Γαμιότανε ασύστολα με τον γιο, εμείς εναλλάξ μια το μουνάκι μια κώλο, ώσπου μας είπε ο μικρός να τον χύσουμε στο πρόσωπο του όπως και έγινε.

Αυτό συνεχίστηκε για πέντε μήνες να γαμάμε την μαμά και να χύνουμε τον γιο για να μην πει τίποτα στον μπαμπά.

(Copyright protected OW ref: 16821)