Εγώ, ο Μιχάλης η Λένα και το συνέδριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα, ονομάζομαι Θεόφιλος και η ιστορία που θα σας διηγηθώ λαμβάνει χώρα στην Κω πριν ένα μήνα περίπου.

Με τον Μιχάλη βρεθήκαμε στην Κω για ένα συνέδριο της εταιρείας που εργαζόμαστε. Ήταν έντεκα το βράδυ όταν ο Μιχάλης κι εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε για ένα ποτό στα Εξάρχεια, στην πόλη της Κω. Στο δρόμο υπήρχαν δεκάδες γυναίκες οι οποίες διασκέδαζαν πειράζοντας τους περαστικούς. Μετά από αρκετά ποτά κανείς από εμάς δεν ήταν έτοιμος να πάει για ύπνο. Η ώρα ήταν σχεδόν μια το ξημέρωμα. Έτσι αποφασίσαμε να επισκεφτούμε ένα ακόμα μπαράκι.

Το συγκεκριμένο μπαρ ήταν σχεδόν άδειο, εκτός από ένα τραπέζι στο οποίο κάθονταν τέσσερις άντρες και μια κοπέλα (γύρω στα 35) η οποία καθόταν στη μπάρα. Αμέσως αναγνώρισα τη συγκεκριμένη κοπέλα (συμμετείχε στο ίδιο συνέδριο με εμάς - ήταν διοργανώτρια). Πήγαμε με τον Μιχάλη και συστηθήκαμε, καθίσαμε και κουβεντιάζαμε με τις ώρες (ο πάγος είχε σπάσει).

Η ώρα είχε πάει πλέον πέντε το πρωί. Ο μπάρμαν μας ζήτησε να πληρώσουμε για να κλείσει. Αφού πληρώσαμε, η Λένα μας πρότεινε να συνεχίσουμε το ποτό στο δωμάτιο της το οποίο βρισκόταν εκεί κοντά. Εγώ δέχτηκα, ο Μιχάλης όμως ήταν λίγο διστακτικός. Τελικά με πολλά παρακάλια από τη Λένα πείστηκε να έρθει μαζί μας.

Φτάνοντας στο δωμάτιο η Λένα μας ζήτησε συγνώμη και οδηγήθηκε προς το μπάνιο. Εγώ με το Μιχάλη καθίσαμε στον καναπέ. Λίγα λεπτά αργότερα η Λένα βγήκε από το μπάνιο φορώντας μια λεπτή ρόμπα με την οποία διαγραφόταν το υπέροχο κορμί της. Αφού μας έβαλε ποτάκια μας είπε να αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας και ήρθε και κάθισε ανάμεσά μας.

Η συζήτηση ήρθε αμέσως στον ερωτικό τομέα. Μας ρώτησε αν έχουμε συνευρεθεί ποτέ με πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα. Εμείς απαντήσαμε θετικά και τότε ανέλαβε δράση. Άρχισε να χαϊδεύει τις ψωλές μας πάνω από το παντελόνι. Ξεκούμπωσε πρώτα το παντελόνι του Μιχάλη και ύστερα το δικό μου. Πήρε τις ψωλές μας στα χέρια της και άρχισε να τις παίζει με μαεστρία.

Ο πούτσος μου (18 πόντους και κάτι) κατέληξε στο στοματάκι της ενώ ο πούτσος του Μιχάλη (γύρω στους 17 πόντους) κατέληξε στο υγρό της μουνάκι. Η Λένα άρχισε να βγάζει κραυγές ηδονής και απόλαυσης από το σφυροκόπημα που της προσέφερε ο Μιχάλης. Μετά από λίγα λεπτά γεύτηκα και εγώ το μουνί της. Ύστερα η Λένα και ο Μιχάλης έκαναν ένα 69 αφήνοντάς με, με την πούτσα στο χέρι να κάνω το μαλάκα.

Τότε βρήκα την ευκαιρία να προωθήσω τον πούτσο μου στην πίσω πόρτα της Λένας. Η τρύπα της δέχτηκε τον πούτσο μου, δυσανασχετώντας στην αρχή αλλά με μεγάλη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Μια παρατεταμένη κραυγή βγήκε από τα χείλη της. Καθώς της γαμούσα τον κώλο η Λένα έχυνε τον Μιχάλη στο στόμα. Ύστερα ο Μιχάλης πήρε θέση στο μουνί της και κάναμε ένα αξέχαστο double.

Μετά από λίγο χύσαμε και οι δύο τη Λένα στο πρόσωπο και ξαπλώσαμε εξουθενωμένοι στον καναπέ και μας πήρε ο ύπνος. Ξυπνήσαμε κατά τις έντεκα το πρωί και οι τρεις, κάναμε ένα μπάνιο και αποχωρήσαμε από το δωμάτιο. Η Λένα μας έδωσε το τηλέφωνό της αλλά μέχρι σήμερα δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να επαναλάβουμε αυτή την αξέχαστη βραδιά.

(Copyright protected OW ref: 16823)