Αποπλάνηση του στρέιτ κολλητού μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία αυτή συνέβη πριν από λίγες μέρες και από τότε τη σκέφτομαι συνέχεια μιας και περίμενα χρόνια να συμβεί. Εγώ είμαι 28, παθητικός αλλά αρρενωπός γκέι και γενικά γουστάρω να γαμιέμαι. Αυτή τη φορά γαμήθηκα με τον στρέιτ κολλητό μου όταν έπρεπε να μείνει σε εμένα ένα βράδυ που είχε τσακωθεί με τη κοπέλα του. Αυτός είναι 26, γυμνασμένος και καυλιάρης και τον ήθελα για χρόνια.

Εκείνο το βράδυ που ήταν σπίτι είχαμε πιει λίγο, όχι αρκετά για να μεθύσουμε αλλά είχαμε φτιάξει κεφάλι. Συζητούσαμε για σεξ και με ρωτούσε πως είναι να γαμιέσαι με άντρα. Εγώ κατάλαβα ότι δεν με ρωτάει για να κάνουμε κουβέντα αλλά επειδή ήθελε και τώρα είχαμε την ευκαιρία. Λέγοντάς του για τις εμπειρίες μου (πολλές από αυτές με άλλους στρέιτ ή παντρεμένους) καύλωσε και εκεί που καθόμαστε μου είπε:

-    «Ας δούμε πως είναι λοιπόν».

Με φίλησε και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ήταν από πάνω μου, ενώ αμέσως άρχισε να με γδύνει. Όταν μείναμε γυμνοί, έφυγε από πάνω μου και με πρόσταξε να του δείξω τι ξέρω από τσιμπούκι (όταν μιλούσαμε νωρίτερα, του έλεγα πόσο καλά τσιμπούκια παίρνω) και έτσι έσκυψα και πήρα το κεφαλάκι του στο στόμα.. Αμέσως προσπάθησα να το πάρω όλο στο στόμα μου (ήταν ένας υπέροχος, 18άρης πούτσος, σκληρός σαν πέτρα) και όταν το ρούφηξα όλα έβγαλε μια απίστευτη κραυγή καύλας.

Εγώ συνέχισα μέχρι που άρχισε να φωνάζει «Χύνω!» αλλά δεν με άφησε να το βγάλω από το στόμα μου - αντιθέτως, με κράτησε από το κεφάλι για να με χύσει στο στόμα. Ήταν υπέροχο ψωλόχυμα και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μετά από τόσα χρόνια το έπινα. Όταν κατάπια τα πολλά, άρχισα να γλείφω τον πούτσο και σε λίγα λεπτά είχε ξαναγίνει σκληρός όπως νωρίτερα.

Τότε με γύρισε στα τέσσερα, μου είπε ότι θα με γαμήσει, και από το στόμα του αυτή η λέξη ακουγόταν απίστευτα. Έβαλε προφυλακτικό και μπήκε στη τρύπα μου αμέσως και άρχισε να με ξεσκίζει αλύπητα. Δεν έκατσε καν να τον συνηθίσω, απλά άρχισε να με καρφώνει. Ήταν υπέροχος, καλύτερος και από γαμιάδες που ξέρουν να γαμάνε αντρικό κώλο. Δεν το πίστευα ότι ήμουν ο πρώτος του.

Συνέχισε έτσι μέχρι που με έχυσε στον κώλο. Μου έδωσε το καυλί να το στραγγίξω και με αγκάλιασε για ύπνο. Πριν κοιμηθεί μου ζήτησε συγγνώμη αν με έχυσε και με γάμησε σαν πουτάνα αλλά είχε καυλώσει. Φυσικά εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος για να με πειράξει, αλλά μου θύμισε γιατί τον  αγαπάω τόσο, τόσα χρόνια.

Την άλλη μέρα είπαμε ότι ήταν μόνο για μια νύχτα και έφυγε. Ελπίζω να ξαναγίνει αν και δεν νομίζω.

Φιλαράκι, να ‘σαι καλά.

(Copyright protected OW ref: 16797)