Ο φακός κι εγώ (Λεσβιακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μια ακόμη βαρετή, καλοκαιρινή μέρα στην δουλειά. Απόγευμα χωρίς καθόλου κίνηση. Καθόμουν μόνη μου στην αίθουσα μαθημάτων και έριχνα μια ματιά σε κάτι βιβλία. Η ώρα περνούσε και μιας και ήμουν μόνη αποφάσισα να το ευχαριστηθώ.

Συχνά πυκνά μου άρεσε να γαμιέμαι μόνη μου, μα η ιδέα να το κάνω στον χώρο της δουλειάς με καύλωνε περισσότερο. Έτσι όπως καθόμουν στην πολυθρόνα μου λοιπόν και φορώντας ένας μαύρο ευκολοφόρετο φόρεμα, πέρασα το χέρι μου μέσα του. Έγειρα την πλάτη μου πίσω και άρχισα να χαϊδεύω το στήθος μου. Με τις άκρες των δαχτύλων τσίμπησα τις ρώγες. Έσκυψα και τις έγλειψα με την γλώσσα μου.

Είχα ήδη αρχίσει να καυλώνω… Άνοιξα τα πόδια μου και τα στήριξα στα μπράτσα της πολυθρόνας, τράβηξα το κιλοτάκι μου στην άκρη και βγήκε έξω το καυλωμένο μου μουνάκι. Χάιδεψα με το χέρι μου τα μουνόχειλα, έτριψα την κλειτορίδα αργά - αργά ενώ με το άλλο σάλιωνα τα δάχτυλα και έτριβα τις ρώγες μου που είχαν ήδη πεταχτεί έξω.

Δεν ήθελα και πολύ.. έβαλα ένα δάχτυλο στο μουσκεμένο μουνάκι μου.. και δεύτερο. Τα έπαιζα μέσα μου δυνατά και μικρές κραυγές ξέφευγαν απτό στόμα μου. Δεν μου έφτανε όμως αυτό.. ήθελα να χύσω άγρια, ήθελα κάτι μεγάλο και σκληρό να με γαμήσει. Κατέβηκα κάτω και πήγα στο γραφείο να δω τι υπάρχει. Το μόνο που βρήκα όμως ήταν ένας φακός που είχαμε για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στην δουλειά (να σημειώσω ότι έχω καρφώσει διάφορα στην μουνάρα μου, οπότε δεν είχα πρόβλημα!).

Γύρισα λοιπόν στην πολυθρόνα μου, έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω τον φακό σαν να ήταν πούτσος. Τον ακούμπησα παντού πάνω μου.. τον έτριψα στις ρώγες, τον έκλεισα ανάμεσα στις βυζάρες μου και τις ζουλούσα με δύναμη. Η καύλα ήταν τόση που δεν άντεξα.. τον κάρφωσα μέσα στην μουνάρα μου, τον έπαιζα δυνατά και γρήγορα μέχρι να τον νιώσω ως τέρμα να με ξεσκίζει. Είχα γίνει μούσκεμα και τα υγρά μου έτρεχαν ασταμάτητα.

Δεν χόρτασα όμως… ανέβηκα στα τέσσερα πάνω στην έδρα και συνέχισα. Λύγισα την μέση μου και πέταξα τον κώλο μου πίσω.. είχα αποφασίσει να ξεσκιστώ για τα καλά. Έτριψα τον φακό στα μουνόχειλα, τον βύθισα πάλι μέσα μου και έπειτα τον ακούμπησα στην πίσω τρύπα. Πονούσα απίστευτα, η καύλα όμως ήταν εξίσου μεγάλη.. Έσπρωχνα σιγά - σιγά ώσπου να μπει ολόκληρος και με το άλλο χέρι χάιδευα το μουνάκι μου..

Για κακή η για καλή μου τύχη, όπως τελικά αποδείχτηκε, μέσα σε όλα αυτά δεν άκουσα την πόρτα που είχε ανοίξει. Άκουσα ξαφνικά μια φωνή:

-    «Μαρία;»

Γύρισα και είδα την Χρύσα, μια συνάδελφο, να με κοιτάει σαστισμένη, πάνω στην έδρα και με τον φακό στον κώλο. Δεν μπορώ να πω ότι ντράπηκα. Κι εκείνη όμως το ίδιο. Άρχισε να με πλησιάζει… Ήρθε πίσω μου, άνοιξε με τα χέρια της τα μουνόχειλα και ξεκίνησε το ωραιότερο γλειφομούνι που μου έχουν κάνει ποτέ, ενώ το χέρι της έσπρωχνε τον φακό βαθιά στον κώλο μου. Έπειτα με ξάπλωσε ανάσκελα στην έδρα, σήκωσε τα πόδια μου και συνέχισε το γλείψιμο για ώρα ενώ εγώ φώναζα από καύλα.

Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσα και από που.. ξέρω μόνο ότι ήταν το καλύτερο χύσιμο που έχω κάνει ως τώρα!

(Copyright protected OW ref: 16796)