Στην τριήμερη (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Με λένε Νίκο, είμαι 18 χρονών, 1.82 και όμορφος απ’ ότι μου λένε. Θα σας πω τι μου συνέβη όταν είχαμε πάει μια τριήμερη με το Λύκειο. Όλα ξεκίνησαν όταν μας είπαν να γράψουμε σε ένα χαρτί με ποιους θέλουμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο που θα πάμε. Εγώ κανόνισα να μείνω με τον κολλητό μου τον Χρήστο ο οποίος είναι κουκλί. Είναι πιο ψηλός από εμένα και έχει πολύ μεγάλο φούσκωμα.

Έφτασε η μέρα για να φύγουμε. Μπήκα με στα πούλμαν και μετά από τέσσερις ώρες φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Μπήκαμε μέσα, μας έδωσαν τα κλειδιά και μπήκαμε στο δωμάτιο. Ήταν τεράστιο. Μετά οι καθηγητές φώναξαν όλα τα παιδιά κάτω στη ρεσεψιόν για να μας πούνε κάτι. Μετά ανεβήκαμε επάνω για να ετοιμαστούμε για να πάμε σε ένα εστιατόριο να φάμε.

Έκανα πρώτος μπάνιο και μετά έκανε και ο Χρήστος. Μετά από καμιά ωρίτσα φύγαμε. Πήγαμε, φάγαμε και μετά μας πήγαν στο ξενοδοχείο να κοιμηθούμε. Ο Χρήστος μετά μου είπε:

-    «Πάω να κάνω μπάνιο».

Όταν τελείωσε, βγήκε έξω γυμνός κι εγώ έμεινα κάγκελο γιατί πρώτη φορά τον έβλεπα έτσι. Εγώ εντωμεταξύ είχα καυλώσει και μου είπε ο Χρήστος:

-    «Τι ρε, σε καυλώνω;»

Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί ντράπηκα που με είχε δει καυλωμένο. Μετά επειδή καύλωσε κι αυτός, μου έφυγε η ντροπή. Είχε ένα καυλί τεράστιο, 19-20 πόντους. Μετά μου είπε να πάω να του την γλείψω. Εγώ πήγα και η πούτσα του μύριζε σαμπουάν αλλά και ιδρωτίλα. Πρώτα του έγλειφα το πουτσοκέφαλο και μετά του έγλειψα τα αρχίδια του. Μετά γύρισα από την ανάποδη και κάναμε 69. Πρώτα βέβαια μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα και μετά άρχισε να μου την χώνει στον κώλο μου. Πόνεσα στην αρχή αλλά μετά το συνήθισα.

Μετά έχυσε στο στόμα μου και τα έφαγα όλα. Ήταν αλμυρά. Μετά από λίγη ώρα μου πήρε αυτός πίπα και μετά του έγλειψα την κωλοτρυπίδα που ανοιγόκλεινε συνεχώς και μετά του την έχωσα μέσα στον κώλο του. Αυτές της τρεις ημέρες με γαμούσε και τον γαμούσα όποτε βρίσκαμε χρόνο. Όλο τον χρόνο στο σχολείο περάσαμε καταπληκτικά. Γαμιόμασταν σχεδόν σε όλα τα διαλείμματα και τώρα τα έχουμε χωρίς να το έχει καταλάβει κανείς.

(Copyright protected OW ref: 16547)