Η παρτούζα και το τηλεφώνημα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κώστα και είμαι δεκαοκτώ ετών. Ο πατέρας μου είναι στρατιωτικός και πολύ αυστηρός τύπος, γι’ αυτό δεν έχω καταφέρει να του πω ακόμα ότι είμαι γκέι. Η μάνα μου είναι πιο ανοιχτόμυαλη, όχι ότι το καλοδέχτηκε ότι ο κανακάρης της γουστάρει άλλους κανακάρηδες αλλά δεν το έκανε θέμα, και δεν το είπε στον πατέρα μου.

Όπως είπα ο πατέρας μου είναι στρατιωτικός και συχνά εγώ κάνω βολτούλες στο στρατόπεδο για να κάνω λίγο ψωνιστήρι και να δω τους φαντάρους. Είναι μερικοί χάλια, αλλά άλλοι είναι γεννημένοι για την στολή. Κάτι ψηλά γεροδεμένα παλικάρια που το βλέμμα τους φωνάζει: «Στήσου να σε γαμήσω!». Εγώ προκαλούσα να φάω πούτσο, ήταν κοινό μυστικό ότι ήθελα πούτσο. Όλοι οι φαντάροι πετούσαν υπονοούμενα:

-    «Θα μας κάτσεις να σου σφυρίξουμε έναν;»

Εγώ δεν απαντούσα, αλλά μια μέρα είχα τρομερές καύλες, και ήθελα πούτσο οπωσδήποτε. Έτσι κανόνισα με μερικούς να με πηδήξουν, που κανονικά δεν θα με πηδούσαν, αλλά τόση αγαμία τους έκανε να υποκύψουν. Κανονίσαμε σε ένα ξενοδοχείο, όπου ήμασταν περίπου οκτώ άτομα κι εγώ. Ο ένας με άρχισε κατευθείαν στο γαμήσι και άρχισα να φωνάζω σαν πουτανίτσα, ενώ οι άλλοι έβγαλαν τα ρούχα τους και σταδιακά με γαμούσαν.

Ο ένας από όλους, πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά, με απόκρυψη και το άφησε ανοιχτό να ακούει τα βογγητά μου. Δεν έδωσα σημασία γιατί ο κώλος μου δεχόταν επίθεση. Ο ένας μετά τον άλλον, όταν τελείωσαν, εγώ δεν μπορούσα να κάτσω, και σκέφτηκα τις συνέπειες του τηλεφωνήματος. Όταν γύρισα σπίτι όμως ο πατέρας δεν είπε τίποτα, προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι του γαμούσαν τον γιο!

(Copyright protected OW ref: 15939)