Πατουσογλείψιμο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιώργο, είμαι 22 ετών, 1.75, 95 κιλά, με γαλάζια μάτια και καστανά μακριά μαλλιά, λευκό δερματάκι, από Αθήνα και μ’ αρέσει να γλείφω αντρικές πατούσες κι ότι προκύψει. Θα με θυμάστε από την ιστορία μου με τον καθηγητή.

Μια άλλη φορά, ήταν ένας τύπος 1.85, μελαχρινός, με γένια, γυμνασμένος, κούκλος, που με φλέρταρε στον δρόμο. Το κατάλαβα άμεσα, μόλις κοίταγε τον κώλο μου έντονα. Μου λέει:

-    «Θα ‘θελα να μιλήσουμε. M’ αρέσεις. Πάμε για καφέ;»

-    «Εντάξει. Ας μιλήσουμε…», του λέω.

Σύντομα η κουβέντα κατέληξε στο σεξ. Άλλο που δεν ήθελα. Του είπα ότι μ’ αρέσει να γλείφω αντρικές πατούσες. Εκείνος φορούσε κοστούμι. Σύντομα μου πρότεινε να πάμε στο αυτοκίνητο του. Με πήγε σε μια ερημιά, έβγαλα τα παπούτσια κι άρχιζα να γλείφω τα πόδια του με τις κάλτσες. Μετά τις έβγαλα με τα δόντια μου και αποκαλύφθηκαν οι τέλειες πατούσες του.

Άρχισα να γλείφω σαν τρελός πάνω - κάτω όλα τα δάχτυλα. Τα τσιμπούκωνα όλα. Ένιωθα τα χείλη μου να ακουμπούν τις πατούσες του κι έγλειφα με την γλώσσα μου έντονα. Εκείνος είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και τον έπαιζε. Είχε λύσει την γραβάτα του και είχε ξεκουμπώσει κουμπιά από το πουκάμισο του. Είχε παραδοθεί στην τέχνη μου.

Ανέβηκα και του πήρα τσιμπούκι. Έγλειψα τον πούτσο του τρελά μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. Μετά ανταλλάξαμε τηλέφωνα, ντύθηκε και με πήγε εκεί που ήθελα. Την άλλη μέρα με πήδηξε σε ξενοδοχείο.

(Copyright protected OW ref: 15350)