Πρώτη φορά πίπα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είπα να γράψω κι εγώ την ιστορία μου εδώ. Είμαι 19, 1.80, γυμνασμένος σχετικά, ωραίο παιδί, αλλά λίγο άστατο σεξουαλικά. Από όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι το σεξ και τις καύλες, δεν ήξερα αν μου άρεσε το βυζάκι ή το πουλάκι. Χωρίς πλάκα, έπιανα τον εαυτό μου να ερεθίζεται ταυτόχρονα με συμμαθητές αλλά και συμμαθήτριες.

Έτσι συζήτησα με έναν φίλο του πατέρα μου ο οποίος ήταν αστυνομικός, 38άρης, ωραίος άντρας και ο καλύτερος μου φίλος. Μάλλον σαν δεύτερος πατέρας, γιατί μου έδινε διάφορες συμβουλές. Τον εμπιστευόμουν και γι’ αυτό μίλησα σε εκείνον. Ήξερα ότι δεν θα έλεγε τίποτα στον πατέρα μου.

Πράγματι, ο Γιώργος, έτσι τον έλεγαν, έδειξε να συμπάσχει και να σκέφτεται το πρόβλημά μου. Τον πέτυχα στην δουλειά του και είχαμε καθίσει στο καφέ απέναντι.

-    «Τι να σου πω Κωστή… πρέπει να το βρεις μόνος σου…», είπε.

-    «Δεν μπορεί ρε Γιώργο, κάτι θα υπάρχει να δω τι μ’ αρέσει…», του είπα.

Εκείνος έδειχνε να σκέφτεται λίγο και μετά είπε:

-    «Έλα μαζί μου…»

Τον ακολούθησα. Μπήκαμε στο τμήμα και είπε σε έναν εκεί ότι θα επέστρεφε. Εκείνος του ένευσε θετικά και ο Γιώργος κι εγώ μπήκαμε στο αμάξι του. Ξέχασα να πω ότι ήταν παντρεμένος. Οδήγησε το αυτοκίνητο σε μια ερημιά και το έσβησε.

-    «Είσαι σίγουρος ότι θες να μάθεις αν σ’ αρέσει ο πούτσος;», είπε.

-    «Θέλω σίγουρα!», απάντησα εγώ.

Τότε έκανε κάτι που δεν περίμενα… άνοιξε το φερμουάρ του και έβγαλε έξω τον πούτσο του. Ήταν χοντρός και μισοσηκωμένος. Πρώτη φορά έβλεπα πούτσο από κοντά.

-    «Λοιπόν, ρούφηξε τον και πες μου αν σ’ άρεσε…», είπε.

Εγώ έσκυψα και πήρα το καυλί στο στόμα μου, το οποίο με γέμισε, καυτό και παλλόμενο. Η γεύση ήταν παράξενη, ή ίσως ήταν επειδή το στόμα μου ήταν παρθένο σε πούτσες. Αυτή η ευφορία και η ωραία αίσθηση που ένιωθα αυξανόταν όσο περιτριγύριζα την γλώσσα μου γύρω από τον πρησμένο τώρα πούτσο του Γιώργου. Διέκρινα πουτσότριχες μέσα στο παντελόνι.

Τον παρότρυνα να ανοίξει το παντελόνι. Το έκανε και τώρα είχα πλήρη θέα, δύο αρχιδάρες και πουτσότριχες παντού. Ο Γιώργος αναστέναζε, αλλά έδειχνε να πιέζεται για κάτι. Με το χέρι μου τον έπαιζα καθώς τον είχα στο στόμα. Το χέρι του Γιώργου μου ανακάτευε τα μαλλιά και έσπρωχνε ευγενικά πάνω στον πούτσο.

-    «Έλα, τελειώνω, τελειώνω…», είπε για να τραβηχτώ.

Αλλά ήμουν έτοιμος και γι’ αυτό. Με το στόμα σε ετοιμότητα άφησα το σπέρμα του να γεμίσει το στόμα μου. Ο αναστεναγμός έδειξε ότι τελείωσε να χύνει. Εγώ κράτησα το σπέρμα στο στόμα μου.

-    «Έλα, φτύσε άμα θες…», είπε.

Αλλά εγώ, κατάπια. Ήταν άνοστα, δεν είχα γεύση, δηλαδή είχαν αλλά δεν ήταν αυτή η σιχαμάρα που λένε όλοι.

-    «Να υποθέσω ότι σ’ άρεσε;», μου είπε.

-    «Δεν φάνηκε;», απάντησα εγώ.

-    «Τότε πάμε στην δεύτερη φάση…», μου λέει.

Άναψε το αυτοκίνητο και οδήγησε σε ένα πορνοσινεμά. Μπήκαμε μέσα. Ερεθίστηκα με τις γκόμενες στην τσόντα και ο Γιώργος συμπέρανε:

-    «Είσαι bi φίλε μου!», είπε.

Χάρηκα γιατί μπορούσα να χαίρομαι τις δύο χαρές της ζωής, τον πούτσο και το μουνί, χωρίς να διαχωρίζω κανένα.

(Copyright protected OW ref: 15348)