Μια υπέροχη ανάμνηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που γράφω έγινε πριν αρκετά χρόνια και έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου. Ήταν ένα καλοκαιρινό απόγευμα κάπου στο Καβούρι που την γνώρισα. Εκείνη 22, εγώ 26. Μια κούκλα γεμάτη καύλα αλλά δυστυχώς παντρεμένη με έναν καθηγητή μου από το Κολλέγιο. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι υπήρχε έλξη ανάμεσα μας.

Το εμπόδιο του άνδρα της δεν στάθηκε αρκετό για να σταματήσει αυτό που θα γινόταν μεταξύ μας. Προσπάθησα και είχα σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί τους και το καλό δεν άργησε να γίνει.  Βρεθήκαμε ένα πρωί τέλος Σεπτέμβρη κάπου στο κέντρο και την πήγα στο σπίτι ενός φίλου που μου είχα δώσει τα κλειδιά.

Δεν προλάβαμε να κλείσουμε την πόρτα πίσω μας και τα ρούχα μας είχαν εξαφανιστεί. Το κορμί της υπέροχο με καμπύλες έτοιμο να με δεχτεί βαθιά μέσα του. Την άρπαξα, την έβαλα στον καναπέ και άρχισα να την γλείφω από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Άρχισε να τρέμει και ο πρώτος οργασμός δεν άργησε αλλά δεν σταμάτησα.. το μουνάκι της, χωρίς ίχνος τρίχας ήταν τόσο γλυκό που σταμάτησα όταν απλά δεν άντεχε άλλο.

Βούτηξε τον πούτσο μου και άρχισε να τον ρουφάει υπέροχα και προσπαθούσε να τον πάρει όλο μέσα της, αλλά της ήταν δύσκολο, από την πρώτη φόρα τουλάχιστον, γιατί αρκετά αργότερα τα κατάφερε. Έγλειφε υπέροχα αλλά δεν ήθελα να χύσω έτσι.. την έπιασα και την κάθισα πάνω στον πούτσο μου και την κάρφωσα με όλη μου την δύναμη και ούρλιαξε τόσο δυνατά που σκέφτηκα ότι θα μας φέρουν την αστυνομία. Με πήρε όλο μέσα της και άρχισε ένα τρελό κούνημα που με έκανε να νιώθω ότι ο πούτσος μου θα σπάσει.

Ξαφνικά σταμάτησε και άρχισε να κάνει συσπάσεις με το μουνί της κι εγώ να προσπαθώ να κρατηθώ. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα και βρήκα την ευκαιρία να παίξω με την κωλοτρυπίδα της που την είχα βάλει στο μάτι από την αρχή. Δέχτηκε την είσοδο πολύ εύκολα και με ευχαρίστηση κατάλαβα ότι γούσταρε. Δεν άργησα λοιπόν καθόλου να την γυρίσω στα τέσσερα και να αρχίσω να παίζω με τον κώλο της ενώ την κάρφωνα με τον πούτσο μου στο μουνάκι της.

Όταν κατάφερα και έβαλα στην πίσω τρυπούλα της τρία δάχτυλα και έβλεπα να το απολαμβάνει, τράβηξα την ψωλή μου από το μουνί της και το έβαλα πάνω στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα την εισβολή. Στην αρχή πήγε να με σταματήσει αλλά δεν γινόταν αυτό με τίποτα. Με μια απότομη κίνηση έβαλα το κεφάλι του πούτσου μου μέσα της και άρχισα να κάνω κυκλικές κινήσεις για να χαλαρώσει και μετά τον έβγαλα και αφού γέμισα με σάλιο την τρύπα της τον έχωσα όλο μέσα της!

Η καύλα μου ήταν απεριόριστη αλλά όπως φάνηκε και η δική της. Μετά την πρώτη έκπληξη άρχισε να κουνιέται μπρος - πίσω και να σκούζει σαν τρελή! Αυτό κράτησε κάποια ώρα αλλά έπρεπε να χύσω. Της το είπα και μου ζήτησε να χύσω βαθιά μέσα στον κώλο της και δεν άργησα να το κάνω. Εκεί με περίμενε μια έκπληξη.. την ώρα που της είπα χύνω, άρχισε να χύνει σαν τρελή και ένιωθα ότι θα μου κόψει τον πούτσο!

Στην συνέχεια και αφού ηρεμήσαμε για λίγο, πήρε το καυλί μου στο στόμα της και μου χάρισε μια υπέροχη πίπα. Μέχρι να χύσω και τα κατάπιε όλα! Αυτό ήταν το πρώτο πήδημα μαζί της και ήρθαν πολλά ακόμα μιας και η ιστορία κράτησε σχεδόν δυο χρόνια.

Λεπτομέρεια, όπως μου είπε αργότερα, το βρακάκι της, μέχρι να γυρίσει σπίτι είχε γίνει μούσκεμα από τα χύσια μου και το είχε κρατήσει έτσι για να έχει την μυρωδιά μου!

ΥΓ.: Την ιστορία αυτή την αφιερώνω στην φίλη μου με τις πολλές ενοχές.

(Copyright protected OW ref: 15222)