Με ξέσκισαν τέσσερα καυλάκια (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν μια φορά που μιλούσα με έναν καυλιάρη άντρα στο chat. Μου λέει να βγούμε κι εγώ δέχομαι. Βγήκαμε για έναν καφέ. Μετά μου λέει εάν θέλω να πάω στο σπίτι του για συνέχεια με ένα ποτό. Δέχτηκα. Εκεί περίμεναν άλλοι τρεις άντρες καυλωμένοι. Μου λέει:

-    «Είσαι και για μια παρτούζα;»

Χωρίς να το σκεφτώ δέχομαι. Με πάνε όμως στην τουαλέτα, με γονατίζουν και άρχισαν να γαμάνε από το στόμα. Μου έπιαναν το κεφάλι και μου το πίεζαν πάρα πολύ στον πούτσο τους πάνω. Ήταν τέλειο. Μου το έκαναν πάρα πολλές φορές και οι τέσσερις.

Μετά με έστησαν στα τέσσερα, ο ένας από πίσω (αυτός με την τεράστια ψωλή) και ο άλλος από το στόμα και άρχισαν να πηδάνε. Εγώ πονούσα πάρα πολύ και φώναζα κι αυτοί έλεγαν:

-    «Σ’ αρέσει;»

-    «Ναι!», έλεγα εγώ.

Μετά όμως, έγινε κάτι που δεν το ήθελα αλλά μου άρεσε. Ήρθε και ο άλλος και έβαλε τον πούτσο στον κώλο μου. Έτσι είχα δυο πούτσους στον κώλο και ο άλλος μου τον έβαλε στο στόμα και άρχισαν να με γαμάνε ασταμάτητα. Ο κώλος μου με πονούσε πάρα πολύ. Αφού τελείωσαν όλοι, με έχυσαν μέσα στο στόμα και είχαν την απαίτηση να τα καταπιώ όλα. Και τα κατάπια όλα. Αυτό έχει γίνει άλλες τρεις φορές μέχρι στιγμής.

(Copyright protected OW ref: 15349)