Το ζευγαράκι μου πήρε πίπα (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ο Μάνος και η Έλενα είναι χρόνια φίλοι μου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα έχουν μεταξύ τους. Το τελευταίο διάστημα ακολουθώ solo carreer στον ερωτικό τομέα. Ως συνήθως κάθε Παρασκευή βράδυ μαζευόμασταν στο σπίτι της Έλενας, παραγγέλναμε πίτσες, πίναμε κανένα ποτό και περνάγαμε καλά, είτε οι τρεις μας, είτε καλούσαμε και κανένα ακόμη φιλαράκι.

Την προηγούμενη Παρασκευή όμως, περάσαμε τα όρια. Είχαμε πιει πολύ και ο Μάνος μέθυσε για τα καλά. Χαμουρευόταν με την Έλενα, που προσπαθούσε να τον συγκρατήσει. Της έβαζε χέρι κανονικά, ενώ εκείνη είχε έρθει σε δύσκολη θέση. Απ’ την άλλη εγώ είχα ψιλοζαλιστεί και ήμουν ανίκανος να σηκωθώ απ’ τον καναπέ για να φύγω.

Ενώ ο Μάνος χαμουρευόταν με την Έλενα, ξάφνου νιώθω το χέρι του να χαϊδεύει και τον πούτσο μου. Τον κοίταξα καλά - καλά, αλλά μάλλον δεν καταλάβαινε τι έκανε (ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα). Σε λίγο είδα που και η Έλενα χαλάρωσε και άπλωσε κι αυτή το χέρι της και είχα δυο χέρια να χαϊδεύουν το φούσκωμα στο παντελόνι μου.

Αφού με έφτιαξαν καλά - καλά, ο Μάνος πήρε το πάνω χέρι. Έλυσε τη ζώνη και μου κατέβασε με την μία παντελόνι και μποξεράκι ενώ η πούτσα μου πετάχτηκε και έσκασε στο πηγούνι του και η Έλενα άρχισε να μου χαϊδεύει το στήθος, και δεν άργησε να μου βγάλει την μπλούζα. Κι εγώ την βοήθησα να ξεντυθεί, ενώ ο Μάνος είχε ήδη ξεγυμνωθεί. Η Έλενα με τα ωραία τσιμπουκόχειλα άρχισε να μου γλείφει και να μου ρουφάει τις ρώγες, ενώ τότε ένιωσα τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει στο στόμα του Μάνου.

Έχοντας κάνει σεξ και με αγόρια και με κορίτσια ήξερα ότι τα περισσότερα αγόρια παίρνουν γαμάτη πίπα, αλλά ο φιλαράκος μου τα έσπαγε, και έτσι πολύ σύντομα και ενώ η Έλενα μου δάγκωνε τις ρώγες, εγώ έχυνα στο στόμα του Μάνου.

Αμέσως με ξάπλωσαν στον καναπέ ανάσκελα και τώρα η Έλενα πήρε θέση στα πόδια μου και άρχισε να καθαρίζει τον πούτσο μου, ενώ ο Μάνος ήρθε και πρόταξε τον πούτσο του στο στόμα μου. Στην αρχή αντιστάθηκα, αλλά σύντομα βρέθηκα με το παλούκι του να μπαινοβγαίνει στο στόμα μου, ενώ ο πούτσος μου ξαναξύπναγε και δοκίμαζε ένα ωραίο τσιμπούκι από τα απίθανα τσιμπουκόχειλα της Έλενας.

Μάλλον δεν πρέπει να έκανα καλή πίπα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να δάγκωσα την πούτσα του Μάνου και μετά τον έβγαλε έξω, και άρχισε να τον παίζει… Η Έλενα συνέχισε χώνοντας τον πούτσο μου βαθιά στο στόμα της και όλο και αύξανε ρυθμό.

Σύντομα ο Μάνος άρχισε να αναστενάζει και να χύνει, με γέμισε με χύσια, ενώ στο θέαμα αυτό και με το ωραίο τσιμπούκι της Έλενας άρχισα να χύνω κι εγώ στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα η πουτανίτσα!

Την άλλη μέρα που ξυπνήσαμε μου είπαν ότι ήθελαν εδώ και καιρό να δοκιμάσουν τρίο.

(Copyright protected OW ref: 15030)