Κάποιοι έρωτες δεν πεθαίνουν ποτέ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν ένα βράδυ θυμάμαι, καθώς περνούσα με το μηχανάκι της δουλειάς έξω από το σπίτι της πρώην μου, είχαμε δεν είχαμε ένα μήνα χώρια. Σε μια στιγμή βλέπω ένα μήνυμα στο κινητό μου "άλλη φορά να τραγουδάς πιο δυνατά". Ήταν αυτή, με είδε στο δρόμο. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα πήγαινε για μπίρες με δυο φίλους μας και να κανόνιζα τυχαία να βρισκόμασταν.

Έτσι και έγινε! Τηλεφώνησα το ένα από τα δυο παιδιά ο οποίος είναι κολλητός μου και τότε τα είχα με την ξαδέρφη του (...). Τον ρώτησα τι κάνει μετά που θα σχολούσα να πηγαίναμε για κανένα ποτάκι. Αφού μου είπε που είναι και με ποιους του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα και θα συναντηθούμε στο τάδε μέρος. Πήγα λίγο καθυστερημένα αλλά αυτό που αντίκρισα ήταν αρκετό… Η γυναίκα που αγαπούσα επιτέλους μπροστά μου!

Αφού το παίξαμε αδιάφοροι, τι κάνεις και τα λοιπά, φούντωνε η κατάσταση. Τα ηχεία βαρούσαν παλιά αγαπημένα μας τραγούδια και ομολογώ ότι όλα ξέφευγαν από κάθε όριο, με τον κολλητό μου δίπλα να υποψιάζεται ότι πάλι θα γίνει μαλακία και θα κερατώσω την ξαδέρφη του, το στενότερο μαρκάρισμα της ζωής μου.

Αφού συναντηθήκαμε στις τουαλέτες, δώσαμε μερικά φιλιά αλλά μέχρι εκεί, ώσπου φύγαμε. Πήγαμε με την παρέα σπίτι αν κι εγώ έμενα πιο κοντά από όλους. Με πρόφαση ότι θα πηγαίναμε βόλτα με τον άλλο φίλο ξεφορτωθήκαμε τον "ξάδερφο". Στο τέλος μείναμε οι δυο μας σε μια ερημιά να φιλιόμαστε μέσα στο αυτοκίνητο. Πάλι δεν έγινε τίποτα… τύψεις, ενοχές, έχεις σχέση, πως τα καταφέραμε έτσι και τα λοιπά.

Αφού το σπάσαμε περάσαμε όλο το βράδυ στο τηλέφωνο μέχρι το πρωί στις έξι για να μου πει να πάω σπίτι της που θα ήταν μόνη. Αυτό ήταν.. ανοίγει την πόρτα και πηγαίνουμε αμέσως στο κρεβάτι. Απλά και γρήγορα βγάλαμε κάθε ρούχο από πάνω μας χωρίς προφύλαξη και προκαταρκτικά. Ο πούτσος μου έγινε ένα με το μουνί της. Δυσκολεύτηκα να μπω καθώς ήταν σαν να βαράω την ψωλή μου στο τοίχο. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε ότι όλον αυτό τον καιρό δεν είχε κάνει τίποτα.

Ξεκινήσαμε ένα ανελέητο γαμήσι για πάνω από ένα δίωρο.. 69, ιεραποστολικό, πισωκολλητό, τα είχε όλα το πρόγραμμα. Σε μια στιγμή μου στήνεται στα τέσσερα και μπήκα απευθείας μέσα της στο μουνί κόβοντας την αναπνοή της σχεδόν. Αφού κυριολεκτικά την σφυροκοπούσα για αρκετή ώρα, την πήρα και από τον κώλο με τη γειτονιά να σηκώνεται στο πόδι.

Αφού έχυσε εκείνη αρκετές φορές, είχε έρθει η σειρά μου. Ένα απίστευτο τσιμπούκι όπως αυτά που συνήθιζε να μου κάνει με έστειλε σε ένα άλλο κόσμο. Αφού έγλειφε το πουτσοκέφαλο και τρόμπαρε τον πούτσο μου σαν μια πραγματική πουτάνα που έσκουζε πιο πολύ όταν τον έγλειφε παρά από όταν τον έπαιρνε. Μετά από κάμποση ώρα έχυσα στο στόμα της. Μείναμε όπως ήμασταν για καμιά ώρα να συζητάμε για εμάς.

Μόλις έφυγα, πήγα απευθείας να πάρω την γκόμενα μου γιατί είχαμε κανονίσει για καφέ στο κέντρο της πόλης. Με ρώτησε τι έκανα το πρωί.

-    «Σεξ με μια πρώην μου…», της απάντησα.

Αυτή γέλασε και με φίλησε.

-    «Σταμάτα να με πειράζεις…», αποκρίθηκε.

Γέλασα κι εγώ...Την μεθεπόμενη μέρα το απόγεμα την χώρισα. Το ίδιο βράδυ τα ξαναβρήκα με την πρώην... Κάποιοι έρωτες δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τότε τα γαμήσια μας έχουν ξεφύγει...

(Copyright protected OW ref: 14866)