Με τον Φυσικό μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια. Με λένε Πέτρο, είμαι δεκαοκτώ χρονών και είμαι σχετικά όμορφος, 1.86. 72 κιλά. Ο Φυσικός μου ο Χρήστος, είναι 1.90, 38 χρονών, πολύ όμορφος, αδύνατος και έχει μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι του.

Μια φορά πήγαινα στο γραφείο του Φυσικού μου (είναι απομονωμένο από τα άλλα γραφεία) να του δώσω ένα φυλλάδιο. Πήγα μέσα και μου είπε ότι θέλει να δει τους γονείς μου για να τους πει για τις εξετάσεις. Τον ρώτησα αν θέλει να έρθει σπίτι μου να τους δει. Μου είπε ότι θα με περιμένει στην πόρτα να φύγουμε μαζί (εγώ μέχρι τότε δεν είχα νιώσει τίποτα για κανέναν άντρα).

Τελείωσα την τελευταία ώρα και πήγαμε σπίτι μου, όμως είχα ξεχάσει ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου θα έλειπαν γιατί θα πήγαιναν σε ένα μνημόσυνο (του θείου μου) και είπα στον κύριο Χρήστο να κάτσει μέχρι να έρθουν. Κάτσαμε στον καναπέ και ανοίξαμε τηλεόραση, κάναμε ζάπινγκ ώσπου πετύχαμε μια τσόντα. Εγώ επειδή ντράπηκα το άλλαξα το κανάλι αλλά ο Φυσικός μου, μου είπε:

-    «Βάλτο αν θες, άντρες είμαστε!»

Εγώ την έβαλα την τσόντα και κατευθείαν καύλωσα αλλά είχα βάλει μπροστά τα χέρια μου για να μην το δει ο κύριος Χρήστος. Αλλά και ο Χρήστος καύλωσε τελικά γιατί τον είδα που κράταγε τον πούτσο του απ’ έξω από το παντελόνι του. Αυτός με ρώτησε αν μπορεί να βγάλει έξω την πούτσα του να την παίξει. Εγώ τον κοίταζα για δυο λεπτά και λέω από μέσα μου: «Όνειρο είναι. Ο δάσκαλος μου να θέλει να την παίξει μπροστά μου…;». Εγώ μετά του είπα ότι μπορεί να την παίξει.

Αυτός την έβγαλε έξω και την έπαιζε. Είχε 19-20 πόντους πούτσα. Τότε την βγάζω κι εγώ έξω χωρίς να υπολογίζω τίποτα και αρχίζω να την παίζω κι εγώ. Ο κύριος όταν με είδε να την παίζω, άρχισε να μου την πιάνει και να μου την παίζει. Μετά από λίγο με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει κι εγώ του απάντησα ναι. Ο κύριος άρχισε να μου παίρνει πίπα και μου έγλειφε το πουτσοκέφαλο μου, τα αρχίδια μου κι εγώ είχα αρχίσει να φωνάζω και να βογκάω. Ήταν τέλεια.

Μετά του πήρα κι εγώ πίπα. Ήταν τόσο μεγάλη που κόντεψα να πνιγώ. Του έγλειφα τα πάντα… τα τριχωτά του αρχίδια, το πουτσοκέφαλο του που μύριζε αντρίλα. Μετά μου είπε να γυρίσω. Έτσι και έκανα. Γύρισα και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου και μετά άρχισε να μου την χώνει με πολύ δύναμη. Με πονούσε αλλά μετά το συνήθισα. Πάνω από δέκα λεπτά μου την έχωνε.

Τελικά μετά έχυσε στο στόμα μου και τα έφαγα όλα. Ήταν γλυκά τα χύσια του. Μετά άρχισα να την παίζω ξανά για να τελειώσω και έχυσα στην κοιλιά του. Της επόμενες μέρες στο σχολείο αυτό γινόταν στις τουαλέτες, στο γραφείο του κλπ. Ήταν τέλεια! Έχω ρίξει μαλακίες για πάρτι του.

(Copyright protected OW ref: 14741)