Πρώτη πίπα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με τον Άρη γνωριστήκαμε στο site ανταλλάξαμε αριθμούς και μετά από πολλά καυλωτικά μηνύματα κανονίσαμε να βρεθούμε. Πήγαμε σπίτι του και αμέσως άρχισε να μου βάζει χέρι. Εγώ προσπάθησα να το πάω πιο χαλαρά, αφού ήμουν εντελώς άπειρος.

Ξέχασα να αναφέρω ότι εκείνος ήταν 39 κι εγώ 19. Κάποια στιγμή, κι αφού έχουμε πιει καφεδάκι, αποφάσισα ότι θα κάνω εγώ παιχνίδι, έτσι θα είχα και λίγο τον έλεγχο. Του ζήτησα λοιπόν να κάνει ότι του πω και δέχτηκε. Για αρχή του είπα να βγάλει το μπλουζάκι του και τον έβαλα να κάνει κάποιες ασκήσεις γυμναστικής ενώ ταυτόχρονα εγώ του έπιανα την πούτσα και τον καύλωνα.

Λίγο μετά του έβγαλα την φόρμα και τον χάιδευα πάνω από το σλιπάκι του μέχρι που ήταν η πουτσάρα του κάγκελο. Αμέσως έβγαλα έξω τα αρχίδια του και άρχισα να τα γλείφω με μανία μέχρι που τον έκανα να αναστενάζει από καύλα.. Και τότε είχε έρθει η ώρα για το καυλί του. Του έβγαλα το σλιπάκι και πήρα την πούτσα του στα χέρια μου. Έσταζε από προσπερματικά υγρά. Του την έπαιξα λίγο και αμέσως άρχισα να τη γλείφω..

Απότομα πήρε τον έλεγχο και μου την κάρφωσε στο στόμα. Ξαφνιάστηκα αλλά μου άρεσε που πλέον έκανε εκείνος παιχνίδι.

-    «Τώρα καυλιάρικο πουτανάκι θα δεις τι σημαίνει πουτσαράς γαμιάς!», μου είπε και συνέχισε να γαμάει το στόμα μου. «Από εδώ και πέρα εσύ θα είσαι το πουτανάκι μου και θα με ξεκαυλώνεις όποτε γουστάρω!», συνέχισε.

Και βγαίνοντας από το στόμα μου άρχισε να μου ρίχνει δυνατά πουτσοσκάμπιλα που με τρέλαναν. Ξάπλωσε στο κρεβάτι χωρίς να έχει χύσει ακόμα και με διέταξε σχεδόν να τον γλείψω παντού και με τα χέρια να παίζω την πούτσα του και τα αρχίδια του. Μετά από λίγο μου ζήτησε να του γλείψω την πούτσα του και έχυσε φωνάζοντας από καύλα. Πήγα να σηκωθώ αλλά δεν με άφησε.

-    «Καθάρισε τον αμέσως πουτανάκι!», μου.

Και φυσικά το έκανα. Λίγο αργότερα ικανοποιημένος με την πρώτη μου πίπα. Με τον Άρη έχουμε βρεθεί πολλές φορές από τότε και ίσως σας τα γράψω κάποια στιγμή.

(Copyright protected OW ref: 14768)