Πρώτη φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Κώστα και τώρα είμαι 24 χρονών. Θα ήθελα να σας πω πως έκανα για πρώτη φορά έρωτα.

Μόλις είχα τελειώσει το Λύκειο και ζούσα στο χωριό ακόμα με τους δικούς μου. Όπως ξέρετε σε μια κλειστή κοινωνία είναι δύσκολο να εκφραστείς. Οι δικοί μου ένα Σαββατοκύριακο είχαν πάει στους γονείς της μάνας μου. Εγώ έμεινα μόνος σπίτι. Είχα πάρει την απόφαση να δοκιμάσω για πρώτη φορά τον έρωτα. Έκανα μπάνιο, έπλυνα καλά το κωλαράκι μου, φόρεσα ένα κοντό σορτσάκι έτσι να φαίνονται τα κωλομάγουλα μου και πήγα το απόγευμα στη στάση να πάρω το λεωφορείο για την πόλη που ήταν γύρω στα 35 χιλιόμετρα.

Φτάνοντας, πήρα το δρόμο για το μοναδικό σινεμά που έπαιζε τσόντες. Μπήκα μέσα και δεν έβλεπα τίποτα. Ακουμπώντας βρήκα μια θέση και κάθισα. Δεν είχε πολύ κόσμο και καθόταν διασκορπισμένα. Μετά από λίγη ώρα έρχεται και κάθεται ένας κύριος δίπλα μου. Με κοιτούσε και χάιδευε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Άπλωσε το χέρι του και μου χάιδεψε το μπούτι. Εγώ δεν μίλησα καθόλου. Μου παίρνει το χέρι και μου το βάζει στον πούτσο του.

-    «Σου αρέσει;», μου λέει.

-    «Ναι!», του απαντώ.

Βάζει το χέρι του μέσα από το σορτσάκι και μου χάιδευε τον κώλο. Άρχισε να βογκάει και μου λέει:

-    «Θέλεις να πάμε σπίτι μου που είναι πιο ήσυχα;»

-    «Ναι!», του λέω γεμάτος καύλα.

-    «Ωραία! Θα βγω πρώτος κι εσύ ακολούθησε με».

Βγαίνοντας έξω είδα έναν κύριο γύρω στα 60.  62 μετά έμαθα, όχι πολύ ψηλός, μελαχρινός, με λίγα κιλά. Τον ακολούθησα και φτάσαμε σε μια πολυκατοικία. Αυτός με περίμενε στο ασανσέρ. Μόλις μπήκαμε πάτησε τον έκτο και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Ήταν η πρώτη φορά και μου άρεσε πολύ.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι του άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και έμεινε με το σλιπάκι. Ο πούτσος του κόντευε να το τρυπήσει. Με πήρε και πήγαμε στο δωμάτιο του. Είχε ένα μεγάλο κρεβάτι και γύρω - γύρω καθρέπτες. Με έγδυσε και άρχισε να με φιλάει παντού και να μου χαϊδεύει τον κώλο.

-    «Είναι η πρώτη φορά…», του λέω.

Μούγκρισε και μου λέει:

-    «Μην φοβάσαι, θα σου αρέσει…»

Βγάζει το σλιπ του και φανερώνεται μια πουτσάρα 20 πόντοι και πολύ χοντρή. Τα αρχίδια του κρέμονταν.

-    «Έλα…», μου λέει. «Παρ’ τον σιγά - σιγά στο στόμα…»

Άρχισα να τον παίρνω στο στόμα. Τι υπέροχος που ήταν! Με ξάπλωσε στο κρεβάτι για 69. Εγώ με την πουτσάρα στο στόμα κι αυτός να μου κάνει γλειφοκώλι. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Παίρνει από το κομοδίνο μια αλοιφή και αρχίζει να μου την βάζει στον κώλο και να μου βάζει δάχτυλο.

-    «Σου αρέσει;», μου λέει.

-    «Ναι γαμιά μου! Τώρα θέλω την πουτσάρα σου μέσα μου…»

Με γυρίζει στα τέσσερα, βάζει αλοιφή στην πούτσα του και μου λέει:

-    «Τώρα ετοιμάσου να νιώσεις την ηδονή…»

Έβαλε τον πουτσοκέφαλο του στην τρύπα μου. Ένα ρεύμα με χτύπησε.

-    «Έλα…», μου λέει. «Σιγά - σιγά…»

Τον έβαζε πιο βαθιά. Ένιωθα εκείνο το θηρίο μέσα μου. Με έτσουζε αλλά τον ήθελα. Με αρκετή προσπάθεια μπήκε όλος. Άρχισε να κουνιέται γρήγορα… Θεέ μου, τι καύλα ήταν αυτή! Μου χτυπούσε και τα κωλομάγουλα.

-    «Πάρ’ τα πουτάνα! Σε γαμάω! Θα σε γκαστρώσω πουστάρα!»

Τον βγάζει από το κώλο μου και μου λέει:

-    «Πάρ’ τον να δεις τι γεύση έχει ο κώλος σου!»

Τον πήρα στο στόμα και έχυσε. Ήπια τα χύσια του και τον έγλειψα μέχρι σταγόνας. Ήταν η πρώτη μου φορά και ήταν υπέροχα! Με το Νίκο συνεχίζουμε ακόμα και έχω αρκετές ιστορίες να σας γράψω.

(Copyright protected OW ref: 13333)