Public sex

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Είμαι ο Μάνος και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την φάση που μου έτυχε μόλις πριν δυο νύχτες.

Πριν μια βδομάδα αποφάσισα να πάω για ένα ποτό με τους φίλους μου. Καταλήξαμε σε ένα κλαμπ να πίνουμε μπίρες. Η ατμόσφαιρα πολύ ωραία. Ωραίος κόσμος και όλα πήγαιναν ρολόι. Σε κάποια στιγμή βλέπω μια κοπέλα να με καρφώνει από μια άλλη παρέα, λίγα μέτρα πιο μακριά μας. Σχολίασα με τους φίλους μου αλλά δεν ήξερα πως να την προσεγγίσω. Για να μην τα πολυλογώ βρεθήκαμε στην τουαλέτα κάνοντας τις τυπικές γνωριμίες και δίνοντας μου το τηλέφωνο της. Πρέπει να ομολογήσω ότι η κοπέλα ήταν 23 ετών, καστανή με καρέ μαλλί, σαρκώδη χειλάκια γεμάτο υποσχέσεις και πολύ σφιχτό σωματάκι με έμφαση στο μπούστο της.

Άφησα να περάσουν τρεις - τέσσερις μέρες και την πήρα τηλέφωνο. Χωρίς πολλές καθυστερήσεις δώσαμε ραντεβού για το βράδυ μετά τις δώδεκα για να πάμε για ένα ποτάκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι είμαι σε σχέση ήδη. Της το είχα πει από το τηλέφωνο ώστε να εξηγούμαι από την αρχή και να καταλάβει ότι δεν ψάχνω σχέση.

Ήπιαμε τα ποτά. Η ώρα πέρασε και σηκωθήκαμε να φύγουμε από το μαγαζί που ήμασταν. Ενώ προχωρούσαμε σε ένα στενό δρομάκι την στριμώχνω σε ένα απόμερο μέρος και αρχίζω να την φιλάω στα χειλάκια και στο λαιμό. Στην αρχή πήγε να αντισταθεί αλλά μάταια. Άρχιζε και καύλωνε και το χέρι της πήγε μόνο του στο φερμουάρ του παντελονιού μου. Στα όρθια όπως ήμασταν άρχιζε να μου τον παίζει, ενώ είχε περάσει το χέρι της μέσα από το εσώρουχο μου. Ο πούτσος μου είχε γίνει απίστευτα σκληρός. Παραπέρα υπήρχε ένα μικρό υπαίθριο πάρκινγκ που ήταν κλειστό λόγω ώρας.

Σε κάποια στιγμή την ρωτάω αν ψήνεται να κάνουμε public sex. Η απάντηση της ήταν ότι θα το ήθελε πολύ αλλά φοβόταν μη τυχόν και μας δει κανείς. Την καθησύχασα ότι δεν πρόκειται εκεί που θα πάμε και έτσι την πήρα από το χεράκι σαν παιδάκι και την τράβηξα τριάντα μέτρα πιο πέρα στο πάρκινγκ που θα της έσκιζα το μουνάκι. Με το που φτάνουμε κρυβόμαστε πίσω από ένα αμάξι που είχε μείνει και της λέω να γονατίσει. Χωρίς δεύτερη κουβέντα έπεσε στα γόνατα και άρχιζε να μου τον ρουφάει όλο πάθος μέχρι το λάρυγγα της. Της είχα πιάσει τα μαλλιά και την πίεζα δυνατά μέχρι να αρχίζει να πνίγεται. Εγώ καύλωνα πιο πολύ βλέποντας γύρω μου τα σπίτια στο φόβο μη μας δει κανείς.

Είχε κλείσει δεκάλεπτο που με πίπωνε και αποφάσισα να την γαμήσω ανελέητα, χωρίς οίκτο την πουτάνα. Την ακούμπησα στο καπό του αμαξιού, της κατέβασα με δύναμη το τζιν και άρχιζα να την γαμάω δυνατά. Άρχισε να βογκάει και να μου λέει:

-    «Πιο δυνατά γαμιά μου. Είσαι καύλα!»

Ο πούτσος μου είχε συσπάσεις, μετά από ένα εικοσάλεπτο γαμήσι, άρχιζε να ψιχαλίζει και σιγά - σιγά η βροχή γινόταν όλο και πιο δυνατή, βλέποντας τις σταγόνες να πέφτουν στην πλατούλα της ενώ την γαμούσα. Ήμουν έτοιμος να την χύσω. Την ρωτάω διακριτικά αν θέλει μερικές βιταμίνες. Χωρίς δεύτερη κουβέντα γυρνάει, με κοιτάζει καχύποπτα και μου αστράφτει με δύναμη ένα χαστούκι. Δευτερόλεπτα μετά έχει γονατίσει και τον έχει πάρει στο στόμα της χύνοντας της κάθε σταγόνα καυτού σπέρματος στο στόμα της. Τον έγλειψε τόσο καλά που δεν άφησε σταγόνα να ξεφύγει.

Τέτοιο γαμήσι δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 13284)