Η ξαδέρφη μου η θεία μου κι εγώ (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν δυο μήνες είχα πάει από την επαρχιακή πόλη που ζω, στο χωριό της ξαδέρφης μου. Θα έμενα εκεί δυο μέρες. Έτσι και έγινε. Ξεκινήσαμε πρωί και ήμασταν εκεί το μεσημέρι. Αφού φάγαμε το μεσημεριανό, πλύθηκα και πήγα για καφέ με κάτι γνωστούς σου στην πόλη και μετά πήγαμε για ποτό.  

Όταν γύρισα σπίτι, αργά, η θεία μου είχε μαγειρέψει και μου έχει το φαγητό στην κουζίνα. Κάθισα, έφαγα και μετά από δυο λεπτά σηκώθηκε και η ξαδέρφη μου (είναι γύρω στο 1.65, λεπτή, με βυζάκι στρογγυλό και κωλαράκι ολοστρόγγυλο) για να πιει νερό. Φορούσε μια φόρμα και από μέσα ένα στρινγκάκι μπεζ. Όταν ήπιε το νερό μου είπε:

-    «Σε περιμένω. Μην αργήσεις…»

Τότε η πούτσα μου σηκώθηκε. Είχα καυλώσει αφάνταστα! Μπαίνοντας στο δωμάτιο της, γιατί μαζί θα κοιμόμασταν, δεν είχε άλλο χώρο, ξεντύθηκα και κοιμήθηκα δίπλα μη φορώντας τίποτα, ούτε το μποξεράκι. Μου είπε καληνύχτα και με φίλησε γυρνώντας πλευρό. Τότε μου ξανασηκώθηκε και την χτύπαγε στα κωλομέρια. Αυτή γύρισε και μου είπε να βάλω μποξεράκι. Βέβαια εγώ δεν υπάκουσα και έβαλα το χέρι μου στα μουνόχειλα της. Πράγμα που την καύλωσε! Και γύρισε!

Αφού μου τράβηξε λίγο μαλακία άρχισε να γδύνεται. Της είπα να μην βγάλει το στρινγκ. Έτσι και έγινε. Αφού μου πήρε μια πίπα και δεν χόρτασε, της έγλειψα τα μουνόχειλα της και την έχωσα μέσα. Όπως την πήδαγα, το κρεβάτι χτύπαγε τον τοίχο που κοιμόταν η θεία μου και ξύπνησε να δει τι συμβαίνει. Όπως άνοιξε την πόρτα, με είδε να πηδάω την κόρη της. Δεν πίστευε στα μάτια της.

Σηκώθηκα από την ξαδέρφη μου και πήγα στην θεία μου (η θεία μου μαυρομάλλα με μεγάλα βυζιά και γαμάτα κωλομέρια. Της λέω ότι δεν είναι αυτό που νομίζει κι αυτή έβαλε τα κλάματα και πήγε στο δωμάτιο της. Εγώ συνέχισα να πηδάω την ξαδέρφη μου που είχε ξεκαυλώσει και τελείωσα γρήγορα.

Την επόμενη μέρα έκατσα σπίτι. Η θεία μου δεν μου μίλαγε. Η ξαδέρφη μου θα έβγαινε με κάτι φίλες της. Εγώ μπήκα να κάνω ένα μπάνιο. Βγαίνοντας η θεία μου έμπαινε στο δωμάτιο της. Είχε μισάνοιχτη την πόρτα κι εγώ έβλεπα. Έβαζε το νυχτικό της. Καθώς έβγαζε το τζιν της φάνηκε ένα μαύρο στρινγκ. Από πάνω φορούσε κόκκινο σουτιέν. Δεν άντεξα.. άνοιξα την πόρτα και της είπα:

-    «Με προκάλεσες, δεν φταίω εγώ…»

Αυτή φοβήθηκε και πήγε να με χτυπήσει και της λέω:

-    «Έναν πούτσο θα σου ρίξω μωρή πουτάνα όπως έριξα χθες στην Έλενα».

Αυτή ανήμπορη να αντιδράσει, μου έκατσε. Μου έκανε μια πίπα όνειρο! Καλύτερη από την κόρη της και αφού της τον έχωσα στο μουνί μου ζήτησε να την πάρω και από τον κώλο. Όταν πήγαινα να χύσω της είπα:

-    «Θα τα πιείς και δεν θα βγάλεις άχνα!»

Όχι μόνο τα ρούφηξε αλλά και μου τον έγλειψε μετά. Όταν γυρίζαμε με την ξαδέρφη μου, της έριξα ένα στο αυτοκίνητο και μετά από ένα μήνα πήδαγα επίσημα και την θεία μου. Αφού όταν ξαναπήγα στο χωριό μου είπε πότε θα της ξαναρίξω μια τέτοια πουτσάρα!

(Copyright protected OW ref: 13227)