Η δασκάλα μάνα μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Νίκο και είμαι δεκαοκτώ χρονών. Είναι παραμονές των εξετάσεων. Διάβασμα πολύ και στέρηση των πάντων.

Χθες το βράδυ διάβαζα καθισμένος στο γραφείο μου. Κάποια στιγμή ήρθε η μάνα μου (51 χρονών, ωραία γυναίκα) και με ρώτησε αν θέλω κάτι.

-    «Να με βοηθήσεις σε κάποιο πρόβλημα…», της είπα (καθώς είναι καθηγήτρια μαθηματικός).

Έκατσε δίπλα μου. Καθώς καθόταν δίπλα μου τα πόδια μας ήρθαν σε επαφή. Ένιωσα μια ξαφνική ερωτική διάθεση. Έβαλα το πόδι μου ανάμεσα στα πόδια της. Λύναμε το πρόβλημα, μέχρι που κάποια στιγμή σταματήσαμε να μιλάμε. Κοιτούσαμε αμήχανα το βιβλίο… Η μάνα μου έβγαζε κάτι κρυφούς αναστεναγμούς.

Κάποια στιγμή με αγκάλιασε και ακούμπησε το κεφάλι της στον ώμο μου. Είχα καυλώσει. Η ψωλή μου είχε γίνει σαν αγγούρι. Έβαλα το χέρι μου μέσα στα πόδια της. Αργά - αργά της χάιδευα τα πόδια της. Δεν άργησα να φτάσω στο τριχωτό μουνί της. Ανατρίχιασα. Της χώνω το δάχτυλο μέσα της. Το μουνί της ήταν πολύ βρεγμένο.

Αναστέναξε απότομα και δυνατά. Με μια απότομη κίνηση μου κατεβάζει τη φόρμα και μου αρπάζει με λύσσα την καυλωμένη μου ψωλή. Σκύβει και αρχίζει να μου την ρουφά με πάθος και λύσσα. Δεν άντεξα και την πιάνω απότομα, την ξαπλώνω στο κρεβάτι μου. Την πετάω ανάσκελα και της σηκώνω τα πόδια. Το μουνί της είχε ανοίξει. Περίμενε να της τον χώσω.

Χωρίς να το καταλάβω η ψωλή μου είχε χωθεί μέσα της. Τότε άρχισε ένα τρελό γαμήσι. Γαμούσα το μουνί που με γέννησε. Μια παιδική μου φαντασίωση, γίνεται πραγματικότητα. Μουγκρίζαμε και οι δυο από καύλα. Χύσαμε και ξαναχύσαμε…

Κοιμηθήκαμε αγκαλιά όλη τη νύχτα. Απίστευτο και όμως αληθινό. Πιστεύω να συνεχίσουμε πιο άγρια και πιο ελεύθερα.

(Copyright protected OW ref: 13165)