Όταν μας έπιασε ο θείος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όπως σας είχα πει την προηγούμενη φορά από μικρό με πήδαγε ο ξάδερφος μου που ήταν 18 χρονών. Μια μέρα, ενώ του έπαιρνα πίπα στο δωμάτιο του, απορροφημένοι από την καύλα της στιγμής, δεν ακούσαμε ότι κάποιος μπήκε μέσα!

Ξαφνικά νιώθω έναν πούτσο στο κώλο ενώ ρούφαγα το ξάδερφο. Γυρίζοντας βλέπει το θείο να προσπαθεί να με γαμήσει. Τα χάσαμε. Μας έβριζε και μας έλεγε ότι μας έπαιρνε μάτι αρκετό καιρό αλλά δεν κρατιόταν άλλο και αποφάσισε να με τιμωρήσει παίρνοντας με παρτούζα! Άλλο που δεν ήθελα!

Ήταν 45 χρονών, τριχωτός και με ένα εικοσάποντο χοντρό καυλί! Τελικά τα κατάφερε και μου το έχωσε όλο. Με πόναγε αλλά με είχε τρελάνει που ταυτόχρονα έπαιρνα πίπα στον ξάδερφο και έτσι αφέθηκα και το απολάμβανα.

Σε λίγο αλλάξανε θέση και με γάμαγε ο ξάδερφος και ρούφαγα τον θείο. Τέλεια φάση! Αν και άρχισε να χύνει ο θείος με απίστευτη ποσότητα σπέρμα, εγώ τα έπινα όλα καλά και συνέχισα να ρουφάω. Ο ξάδερφος συνέχισε να με γαμάει κανονικά. Ο θείος, ενώ του έπεσε, τον ρούφαγα μέχρι να σηκωθεί και δεν άργησε να γίνει σύντομα. Είχε και πάλι μεγαλώσει.

Τότε με σταμάτησε και πήγε πίσω μου κι αυτός. Τρόμαξα στο τι θα έκανε. Πήγα να σηκωθώ και φώναξε τον ξάδερφο μου να με κρατήσει πάνω στην πούτσα του για να ολοκληρώσει την τιμωρία μου και να πόναγα γι’ αυτό που έκανα και του χάλασα το γιο που με γάμαγε! Και έτσι ήρθε πίσω και προσπαθούσε να μπει.

Μου έβαλε βαζελίνη και συνέχισε με επιμονή. Φώναζε να χαλαρώσω, αν και πόναγα πολύ από το πολύ ζόρι. Μπόρεσε και μπήκε λίγο… Έμεινε να το συνηθίσω και σε λίγο που το συνήθισα μου το έχωσε σχεδόν όλο! Αυτό ήταν. Πήρα πρώτη φορά δυο πούτσες μαζί μέσα μου και μάλιστα ήταν φοβερές!

Ο ξάδερφος δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο από την πίεση και έχυσε μέσα. Βγήκε και ο θείος και ήρθαν να τους τα ρουφήξω. Δεν χόρταινα πίπα. Σε λίγο με ξανάχυσε ο θείος πάλι! Και από τότε με έπαιρναν οικογενειακώς! Είναι αλήθεια.

(Copyright protected OW ref: 13211)