Μια αξέχαστη εμπειρία (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Θέλω να σας πω μια αξέχαστη εμπειρία…

Ήταν καλοκαίρι, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και με είχε καλέσει για διακοπές ο ξάδελφος μου ο Αντώνης στο εξοχικό τους. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και πήγα. Ο ξάδερφος μου ήταν δεκαοκτώ χρονών, 1.80, 75 κιλά, ξανθός, γαλανομάτης, κούκλος! Με συνεχώς φουσκωμένο παντελόνι!

Πάντα μου άρεσε αλλά νόμιζα ότι τον έβλεπα σαν αδελφό παρά ερωτικά. Κοιμόμασταν μαζί αναγκαστικά γιατί δεν είχε άλλο δωμάτιο και ήταν διπλό το κρεβάτι. Το πρόβλημα άρχισε με τους μεγάλους καύσωνες που σκάγαμε από τη ζέστη, οπότε αποφασίσαμε να κοιμόμαστε με τα σλιπάκια μόνο. Είχε ωραίο σώμα και τριχωτός και συνέχεια πετάγεται κάτι μεγάλο από το σλιπάκι.

Εκεί που κοίταζα από περιέργεια, δεν είχα δει ως τότε άλλη πούτσα και ήμουν περίεργος. Κάποιο βράδυ λείπανε όλοι σε ένα γειτονικό σπίτι. Εμείς πήγαμε από νωρίς για ύπνο αλλά λόγω ζέστης δεν έλεγα να κλείσω μάτι και όλο στριφογύριζα στο κρεβάτι. Έτσι άθελα μου κάνω πίσω και ακουμπώ με τον κώλο μου τον ξάδερφο μου σε κάτι σκληρό αλλά ντράπηκα και το έπαιζα κοιμισμένος να μην καταλάβει τίποτα.

Σιγά - σιγά ένιωθα αυτό το σκληρό να μεγαλώνει κι όλο να φουσκώνει και να αρχίζει να χώνεται ανάμεσα στα κωλομέρια μου, αλλά δεν κουνήθηκα καθόλου. Με τρόμαζε στη σκέψη αλλά ταυτόχρονα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τον ανήξερο για να δω αντιδράσεις…

Νιώθω το χέρι του να μου χουφτώνει το κωλαράκι και να μου βγάζει το εσώρουχο. Γυρίζω μπρούμυτα μήπως σταματήσει αλλά τίποτα. Αντίθετα, νιώθω το γλώσσα του πάνω στην τρύπα μου και να με ανοίγει σιγά - σιγά. Αμέσως, αφού σαλιώθηκε, νιώθω το δάχτυλο του να προσπαθεί να με ανοίξει και τρομάζω.

Πάω να σηκωθώ και με πιάνει από τη μέση και με σφίγγει πάνω του. Αρχίζω να νιώθω ότι λιποθυμώ. Μου το χώνει όλο μέσα και πεθαίνω από τον πόνο. Σχεδόν αναίσθητος αλλά παράμενε μέσα μου ακίνητος. Σιγά - σιγά συνέρχομαι και ενώ πονάω νιώθω έναν περίεργα γλυκό πόνο, πρωτόγνωρο!

Αρχίζουν να μου βγαίνουν πνιχτοί αναστεναγμοί και άρχισε να κουνιέται γρήγορα. Είχα τρελαθεί. Πρώτη φορά ένιωθα έτσι! Πλέον το απολαμβάναμε και οι δυο. Γάμαγε αρκετή ώρα και δεν έλεγε να τελειώσει! Με γύρισε και μου το έδωσε στο στόμα. Το ρούφαγα και με έπνιγε αλλά δεν το χόρταινα! Το ένιωθα να πάλλεται μέσα μου και με έπνιξε με τα χύσια του ενώ φώναζε από καύλα.

Αφού του καθάρισα καλά τον πούτσο του, με σήκωσε και μου έδωσε ένα φιλί. Από τότε έγινα η πουτάνα του και με πηδούσε συνέχεια ώσπου μας έπιασε ο θείος μου, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία! Είναι όλα αλήθεια και έγιναν όταν ήμουν μικρός. Τώρα είμαι 29 και με πολλές εμπειρίες που θα σας τις πω μια άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 13133)