Με την θεία μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Ακούστε και την δικιά μου ιστορία μιας που ήρθε και το Πάσχα θα σας πω μια πασχαλινή ιστορία...

Είμαστε τρεις οικογένειες και μένουμε σε μια τριώροφη πολυκατοικία και κάθε Πάσχα ψήνουμε κάτω στην αυλή όλοι μαζί. Την μεγάλη Πέμπτη με στέλνει η μάνα μου στην θεία μου να πάρω λίγο λεμόνι επειδή δεν είχαμε αλλά είχε κλειστά. Εγώ όμως μπήκα από την μπαλκονόπορτα και την πέτυχα πάνω στο κρεβάτι της γυμνή με έναν μεγάλο μοβ δονητή. Ντράπηκε με το που με είδε.

Μπαίνω μέσα και χωρίς δεύτερη σκέψη κατεβάζω την φόρμα μου. Τότε αυτή άρχισε να μου παίρνει πίπες κι εγώ να της χαϊδεύω τα βυζιά. Έκανε ωραίο τσιμπούκι. Κάποια στιγμή μου λέει να ξαπλώσω. Αναβαίνει από πάνω μου και πηδιόμαστε. Μου λέει:

-    «Θέλω να μου δείξεις τι κάνεις με τα κοριτσάκια σου που βγαίνετε. Δείξε μου…»

Και όπως είμαι ξαπλωμένος από κάτω, την πιάνω, την γυρνάω στο κρεβάτι και την γαμάω από κώλο. Αυτή ούρλιαζε από ηδονή. Παίρνω και τον δονητή και της τον χώνω στο μουνί μέχρι μέσα. Με παρακαλούσε να σταματήσω αλλά εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος εκείνη τη στιγμή και ήθελα να την ξεσκίσω. Μέχρι που χύνω μέσα στην κωλάρα της.

-    «Αυτό ήταν αγοράκι μου…;» μου λέει με ένα χαμόγελο.

-    «Ακόμη δεν άρχισα θεία…», της απάντησα.

Την βάζω να μου κάνει ένα ισπανικό. Μου έκανε αρκετή ώρα μέχρι που την πήρα αγκαλιά και άρχισα να της γαμάω το μουνάκι. Την έκανα ότι ήθελα εγώ μέχρι που έχυσα χωρίς να το καταλάβω μέσα στο μουνί της και δυστυχώς για μένα, έγινα πατέρας μετά από καιρό.

-    «Τρελός είσαι; Έχυσες μέσα μου; Και τώρα τι θα κάνουμε;», μου λέει.

-    «Μην ανησυχείς…», μου λέει. «Γιατί ήρθες εδώ;»

Της είπα να μου δώσει μερικά λεμόνια και έφυγα...

(Copyright protected OW ref: 13166)