Ξέσκισμα στην Κω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Όταν ήμουνα στην Κω για φαντάρος, είχα πάει για μπάνιο όπως έκανα σε κάθε έξοδο. Μια μέρα καθώς έκανα μπάνιο συνάντησα μια Ιταλίδα. Στη αρχή πιάσαμε κουβέντα μιας και τα ιταλικά μου είναι πάρα πολύ καλά κι αυτή ενθουσιάστηκε που ήξερα να μιλάω τόσο καλά ιταλικά. Στο τέλος βγήκαμε το βράδυ για ποτάκι, μιας που είχα διανυκτέρευση.

Αυτή άρχισε να μου λέει πόσο πολύ της άρεσε να κάνει το βράδυ μπάνιο και τότε εγώ της πρότεινα να πάμε εκείνη την στιγμή για μπάνιο. Μπήκαμε με τα εσώρουχα μας μέσα στην θάλασσα και δεν άργησε πολύ που αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Τότε αυτή μου έπιασε τον πούτσο και μου τον έβγαλε έξω από το μποξεράκι.

Εγώ της έσκισα το στρινγκάκι της και κατεύθυνα την πούτσα μου στο στενό της μουνάκι. Για καλή τύχη η θάλασσα βοήθησε να μπω σιγά - σιγά μέσα της με την τεράστια πούτσα μου και να την ακούω να βογκάει. Τότε άρχισα να την βρίζω στα ελληνικά και ιταλικά μαζί κι αυτή καύλωνε πάρα πάνω και μου δάγκωνε το λαιμό ενώ εγώ της έχωνα δυο δάχτυλα μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

Τότε άρχισα να της χύνω την μούνα της κι αυτή να ουρλιάζει από καύλα. Στο τέλος έβαλε το κεφάλι της μέσα στο νερό και άρχισε να μου καθαρίζει την πούτσα από τα χύσια. Όταν βγήκε έξω την πήγα στην ακτή και την γύρισα στα τέσσερα. Τότε ξαφνικά άρχισα να πιέζω το πουτσοκέφαλο μου μέσα στο κωλαράκι της μέχρι που άνοιξε ενώ αυτή φώναζε από πόνο. Πήγε να φύγει προς τα μπροστά αλλά εγώ της άρπαξα τα μαλλιά και της τον έχωσα πιο βαθιά.

Την ξεκώλιασα για αρκετή ώρα μέχρι που ένιωθα ότι ήθελα να χύσω οπότε την έβγαλα από τον κώλο της και τον έχωσα μέσα στο λαιμό της. Εκείνο το βράδυ την ξέσκισα άλλες τρεις φορές και όλες και από το μουνί κι από τον κώλο που της είχε γίνει πλέον η τρύπα αγνώριστη.

(Copyright protected OW ref: 9913)