Ο νταλικέρης και το πουστράκι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Η ιστορία που θα διηγηθώ έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι. Το επάγγελμα μου είναι νταλικέρης, είμαι 37 χρονών, σχετικά ψηλός, μαύρα μαλλιά, τριχωτός (και σιγά μην ξυριστώ) και πηγαινοέρχομαι Βουλγαρία.

Μια μέρα που είχε αφόρητη ζέστη, εκεί που οδηγούσα, βλέπω στα αριστερά ένα νέο παιδί να κάνει οτοστόπ. Έβγαλα αλάρμ και του έκανα νόημα να έρθει μέσα. Αυτός ήταν ξανθός, κοντούλης (ελάχιστα) και μικροκαμωμένος. Φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι και ένα σκισμένο σορτς που έφτανε λίγο κάτω από τον κώλο.

-    «Γεια!», είπε.

-    «Καλώς το παιδί!», απάντησα εγώ. «Πού πας;», ρώτησα.

-    «Όπου να ‘ναι μακριά από εδώ…», απάντησε.

-    «Ok! Πως σε λένε; Εμένα Γιώργο…», είπα.

-    «Πέτρο…» (είναι ψεύτικο το όνομα).

Και έτσι σιγά - σιγά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε ώσπου βαρεθήκαμε και είχαμε ιδρώσει και έτσι λέει ο Πέτρος:

-    «Αχ… συγνώμη ρε Γιώργο αλλά έχω σκάσει και θέλω να αλλάξω…», είπε.

-    «Κανένα πρόβλημα παλικάρι μου…», είπα εγώ.

Και αυτός έβγαλε την μπλούζα του και μετά το παντελονάκι του. Φορούσε ένα στρινγκάκι ροζ. Έβαλε τα ρούχα του στο σακίδιο του και έβγαλε άλλα, τα φόρεσε και άραξε στο κάθισμα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το καυλί μου είχε καυλώσει από ένα κωλαράκι και τώρα με έσφιγγε μέσα στο παντελόνι. Είχε αρχίσει να νυχτώνει και έβαλα την νταλίκα μέσα σε μια αλάνα.

-    «Να σου πω λίγο κάτι;», είπα στον Πέτρο.

-    «Τι…;», ρώτησε αυτός.

-    «Τι είναι αυτό εκεί;», τον ρώτησα.

-    «Ποιο;», ρώτησε πάλι αυτός και κοίταξε έξω από το παράθυρο εκεί που του έδειξα.

Μόλις κοίταξε τράβηξα τον σουγιά μου και τον έβαλα στον λαιμό του.

-    «Και τώρα βγάλε τον σκασμό!», του είπα.

Αυτός ήταν πολύ τρομαγμένος. Εγώ κλείδωσα την νταλίκα και του είπα να κάτσει στα τέσσερα. Αυτός έκανε ότι έλεγα και εγώ έσκισα το σορτς του στο σημείο της κωλοτρυπίδας αλλά με ενοχλούσε το ταγκα. Έτσι, του τράβηξα το παντελόνι και το στρινγκ, έβγαλα έξω το θηρίο μου αλλά δεν του το έχωσα. Έψαξα κάτω από το κάθισμα μου και βρήκα κάτι παλιά εργαλεία μαζί και ένα παλιό χειρόφρενο. Του έφτυσα τον κώλο και έχωσα μέσα τα δυο πρώτα δάχτυλα. Έπειτα και το τρίτο. Αυτός ούρλιαζε πολύ δυνατά και έλεγε:

-    «Μη… σε παρακαλώ…»

-    «Σκάσε μωρή λούλα! Σε πάω βόλτες τόση ώρα και νόμιζες τσάμπα θα την βγάλεις; Ή μήπως δεν θέλεις κιόλας; Αφού μπροστά μου άλλαζες!»

Έβγαλε τον σκασμό και έχωσα στον κώλο του το παλιό χειρόφρενο! Τότε ούρλιαξε πολύ δυνατά και σηκώθηκε προς τα πάνω αλλά ο πούτσος μου είχε πρηστεί άσχημα. Έτσι του τον έχωσα για να ηρεμήσει λίγο.

-    «Εντάξει τώρα; Ησύχασες;», του είπα και άρχισα να τον γαμάω γρήγορα.

Φάνηκε να του αρέσει όμως και άρχισε να παίζει την πούτσα του. Εγώ του άρπαξα τα χέρια πίσω και συνέχισα να τον γαμάω ώσπου έχυσα μέσα στον κώλο του. Έβγαλα την πούτσα μου και πήρα τα χύσια από τον κώλο του και τα έβαλα στο στόμα του. Αυτός τα έγλειψε κι εγώ έκατσα στην θέση του οδηγού. Αυτός γύρισε πλευρό και ήρθε και ξάπλωσε πάνω στην πούτσα μου.

(Copyright protected OW ref: 12600)