Πρώτο ραντεβού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Γεια σας. Ονομάζομαι Αντρέας, είμαι 22 χρονών και νομίζω πως είμαι αρκετά εμφανίσιμος από σχόλια κοριτσιών. Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ.

Καλοκαίρι του 2009 δούλευα γκαρσόνι στην ταβέρνα ενός ξενοδοχείου. Κάθε μέρα έβλεπα διαφορετικά πρόσωπα, συνεχώς καινούρια. Μια συνηθισμένη μέρα όπως όλες οι άλλες, πήγα για δουλειά και είδα δύο κορίτσια από Ρωσία. Πήγα, εξυπηρέτησα τα κορίτσια και όταν τελειώσαμε το βράδυ κάθισα για λίγο στο μπαρ του ξενοδοχείου να πιω κάτι και να την κάνω.

Παρήγγειλα μια μπίρα και είδα ότι ήρθαν τα κορίτσια και κάθισαν δίπλα στο μπαρ. Πιάσαμε την κουβέντα στα αγγλικά και μου είπαν πως θα είναι εδώ για μια βδομάδα και πως θα ήθελαν να μάθουν πολλά. Εγώ εντυπωσιάστηκα με την μία που ήταν σκέτη καύλα. 22 ετών, ξανθιά, γύρω στο 1.75, με φουσκωτά βυζιά και υπέροχο κώλο. Της λέω:

-    «Θες να πάμε μια βόλτα στην παραλία;»

-    «Ναι, θα το ήθελα…»

-    «Οκ!», της λέω και φύγαμε αφού ήπιαμε το ποτό μας.

Η αδερφή της μας είπε πως θα πήγαινε στο δωμάτιο να ξαπλώσει. Πήγαμε λοιπόν στην παραλία. Περπατούσαμε και μιλούσαμε για τα πάντα. Πως είναι η Ρωσία, αν υπήρχε κάποιος λόγος που ήρθαν ή απλά διακοπές και τέλος πάντων σε κάποια φάση ήρθαμε στο πως τα πάμε με την σεξουαλική μας ζωή. Μου είπε άπειρες στιγμές που πέρασε και είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πηδήξω.

Της είπα να καθίσουμε στην άμμο και έτσι έγινε και της είπα αν ήθελε να γίνει κάτι και αμέσως έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου και μου είπε ναι. Είχε γίνει πύραυλος. Ήθελα να μπω μέσα της.. δεν άντεχα από την καύλα. Της πήρα το στήθος και το έγλειψα και αμέσως μετά μου πήρε ένα τσιμπούκι που δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτα.

Τα βγάλαμε όλα χωρίς να καταλάβω τίποτα και βρεθήκαμε να γαμιόμαστε στην άμμο! Ήταν υπέροχα και προτείνω στον αντρικό πληθυσμό να ψάξει για κάποια ξένη να την δοκιμάσει. Θα μείνει στον νου σας αυτή η εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 12308)