Πρωινή πίπα στη σχολή (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Πηγαίνοντας Πέμπτη πρωί στη σχολή ήμουν μες στα νεύρα. Ημιαργία και είχα πρωινό μάθημα δέκα με δώδεκα. Ψυχή δεν υπήρχε. Πήγα κυλικείο για ένα καφεδάκι να ξυπνήσω και ήμουν μόνος μου. Το κυλικείο κράταγε μια κοπελιά με ξενική προφορά κι ένα παιδί αρκετά κουνιστό, που μπορείς να καταλάβεις ότι τον τετραγωνίζει τον κύκλο, και μάλιστα πολύ καλά όπως αποδείχθηκε…

Καθώς σκεφτόμουν όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν για το παιδί, άρχισε να ξυπνάει ο μικρός μου φιλαράκος και να έχω καύλες. Έψαχνα αφορμή πως να δω αν αληθεύουν οι φήμες… Ώσπου εκεί που σκεφτόμουν, άναψε μια λάμπα και μου ήρθε η ιδέα να χύσω τον καφέ. Ακούμπησα το κυπελάκι στην άκρη του τραπεζιού, το κούνησα ελαφρά με το πόδι μου, έπεσε και άρχισα δήθεν να βρίζω και: «γαμώ τα κωλοτράπεζά σας!» και άλλα σχετικά.

Δεν άργησε να έρθει ο νεαρός, κουνιστός - κουνιστός και να τα σκουπίσει. Ούτε εγώ άργησα. Μόνοι καθώς ήμασταν του λέω:

-    «Ωραία τα σκουπίζεις τα νερά!», και του 'κλεισα το μάτι γεμάτο υπονοούμενα.

-    «Σε παρακαλώ, μην αρχίζεις. Δεν θέλω…», άρχισε πανικόβλητος ο νεαρός.

-    «Θέλω να δω πως σκουπίζεις και κάποια άλλα νερά…», τον διέκοψα αμέσως.

Εμφανώς αναμμένος προσπάθησε να με παρακαλέσει να μην τον προκαλώ, αλλά πήγε γρήγορα πίσω την σφουγγαρίστρα, είπε κάτι στην βοηθό του και βγήκε απ’ την μπάρα και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες, κλείνοντάς μου το μάτι.

Τον ακολούθησα, πήγαμε στις τουαλέτες των αγοριών. Μπήκαμε σε μία και χωρίς πολλά - πολλά μου κατέβασε το παντελόνι και μου έγλειφε τον πούτσο πάνω απ’ το μποξεράκι. Έγινε τούρμπο μέσα σε χρόνο dt. Μου κατέβασε και το μποξεράκι και άρχισε να μου παίρνει ένα απ’ τα καλύτερα τσιμπούκια της ζωής μου!

Ήταν όλα τα λεφτά το παιδί αυτό. Το βαθύ λαρύγγι εξαφάνιζε τα 18cm μου με την μία στο λαρύγγι του. Τι απόλαυση ήταν αυτή! Με ρούφαγε με μανία και τα δάχτυλά του μάλαζαν τα αρχίδια μου. Μέσα σε δυο - τρία λεπτά με έκανε να χύσω στο στόμα του. Αφού τα κατάπιε όλα, καθώς του πίεσα το κεφάλι και του έκλεισα την μύτη, του ρώτησα:

-    «Ωραίος ο πρωινός χυμός;»

Και μου απάντησε όπως ήταν μπουκωμένος με ψωλόχυμα:

-    «Πολύ πλούσιος σε βιταμίνες!»

Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να το επαναλάβουμε σε πιο ασφαλές μέρος…

(Copyright protected OW ref: 12283)