Στην Ορεστιάδα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Πριν λίγους μήνες υπηρετούσα φαντάρος σε μονάδα λίγο έξω από την Ορεστιάδα. Ωραία πόλη με πολύ ωραίο κόσμο. Εκεί γνώρισα το Διονύση. Ήταν ένα όμορφο αγόρι είκοσι χρονών, που ψαχνόταν συνεχώς. Τον είχα δει να με κοιτάει κάθε φορά που είχα έξοδο με επίμονο βλέμμα. Αρχικά δεν έδωσα σημασία αλλά όταν ήρθε μια μέρα έξω από τη μονάδα και τον κατάλαβα. δεν μπόρεσα να αδιαφορήσω.

-    «Τι θες;» τον ρώτησα.

-    «Μπορείς να μου δώσεις αυτό που ζητάω;», ήταν η απάντηση του, δείχνοντας μου με το κεφάλι την πούτσα του.

Τότε κατάλαβα...

-    «Όχι εδώ…», του λέω.

Μου κάνει νόημα να τον ακολουθήσω στο αμάξι του. Μπήκα μέσα και κατεβήκαμε στην Ορεστιάδα σε πέντε λεπτά. Πήγαμε σε ένα σπίτι κεντρικά.

-    «Είμαστε μόνοι;», τον ρώτησα.

Έγνεψε καταφατικά. Ανεβήκαμε τη σκάλα και βγήκαμε στο σαλόνι. Μου έβαλε ποτό και άρχισε να μου βγάζει τα παπούτσια και τις κάλτσες, γλείφοντας μου τις πατούσες. Καύλωσα... Πέταξα κάτω το ποτήρι που κρατούσα στα χέρια σπάζοντας το. Τα πέταξα όλα πριν προλάβει καν να αντιδράσει, αλλά του άρεσε πολύ το θέαμα.

Τον έγδυνα σιγά - σιγά μέχρι που έμεινε με το τάνγκα. Αυτό του το έσκισα μανιωδώς με τα δόντια. Μια πούτσα καυλωμένη έφτασε στη μύτη μου.

-    «Αυτό μετά.. πρώτα εγώ. Ok;»

Ξαναέγνεψε.

-    «Τι με ήθελες τότε;»

Του έριξα πάνω στην πούτσα καυτό κερί Ισπανίας και του πάτησα πάνω σφραγίδα με το δαχτυλίδι μου.

-    «Είσαι δικός μου τώρα για πάντα!», του είπα.

-    «Ναι…», μου απάντησε κραυγάζοντας από πόνο.

Τον γύρισα και του έχωσα 20 πόντιος στην κωλάρα. Τον γαμούσα δύο ώρες ασταμάτητα... Τότε έγινε η έκρηξη. Τόνοι σπέρματος μέσα στο έντερο του και στον κώλο του. Γούσταρε τρελά. Τον γύρισα και του έβαλα τον πούτσο στο στόμα. Ήπιε όλα τα κάτουρα αδιαμαρτύρητα.

-    «Έλα να πάμε για μπάνιο, για να φύγω…», του είπα.  

Με ακολούθησε σαν πιστό σκυλάκι έτσι όπως ήταν με το σπέρμα να πέφτει από τον κώλο του. Μόλις βάλαμε σαπουνάδα του επέτρεψα να με γαμήσει. Είχε ξαναγαμήσει απ’ ότι κατάλαβα άντρες γιατί ήξερε που να χτυπήσει και να με κάνει να ηδονιστώ περισσότερο. Δεν τον άφησα όμως να χύσει και βγήκα με της σαπουνάδες από το μπάνιο.

Ήρθε αμέσως από πίσω μου με την πούτσα του να εκτοξεύει παντού σπέρμα. Υπέροχο θέαμα! Τον ξαναγάμησα χύνοντας πάλι πολύ πράγμα. Έφυγα όμως αμέσως γιατί πλησίαζε η ώρα να επιστρέψω στη μονάδα αφήνοντας τον με το πουλί στο χέρι.

Έκτοτε, μέχρι που πήρα μετάθεση, σε κάθε έξοδο ήξερα ότι με περιμένει κάποιο κωλαράκι πάντα πρόθυμο για όλα.

(Copyright protected OW ref: 12188)