Εικοσάχρονο Πολωνάκι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Πρώτα λίγα λόγια για εμένα. Είμαι σαράντα χρονών και από χρόνια γυμνάζομαι με βάρη. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά, στο γυμνάσιο τώρα, και δουλεύω για την αστυνομία. Έχει ενδιαφέρον η δουλειά και έχω καλούς συναδέλφους, αλλά το πιο καλό είναι ότι έχει τα τυχερά της.

Όλα τα χρόνια που δουλεύω μου την έχουν πέσει κοπέλες, αγόρια και τραβέλια. Λίγο η στολή, λίγο το σώμα μου... και όταν έχω καύλες γαμάω χωρίς κολλήματα. Τελευταία φορά που γάμησα αγοράκι ήταν ένα Πολωνάκι, είκοσι χρονών, ξανθό. Ήταν πολύ θηλυπρεπές αλλά αυτό με καυλώνει. Είχε έρθει όταν ήμουν περιπολία και φλέρταρε με εμένα και τον συνάδελφο μου. Γελάσαμε και δεν έγινε κάτι σοβαρό αλλά επέμεινε να πάρω το τηλέφωνο του.

Ο συνάδελφος με κορόιδευε και του είπα ότι και καλά πήρα το νούμερο του να μας αφήσει ήσυχους αλλά τον πήρα μετά τηλέφωνο και βρεθήκαμε στο σπίτι του. Δεν είχε καθόλου τρίχα και μύριζε πολύ όμορφα. Φορούσε ένα στενό μπλουζάκι κόκκινο και από κάτω ένα εσώρουχο που άφηνε τον κώλο του απέξω και έκρυβε μόνο το πουλάκι του. Πολύ καύλα ήταν ο μικρός και γούσταρε πούτσα.

Δεν κάναμε πολύ συζήτηση, ούτε καν γδύθηκα. Άνοιξα το φερμουάρ και μου πήρε μια τέλεια πίπα. Του έσπρωχνα το κεφάλι για να του γαμήσω τον λαιμό καλά καλά. Και μετά αφού μου γράσαρε καλά την πούτσα και είχε γίνει πέτρα, του είπα να στηθεί στα τέσσερα στον καναπέ.

Του τον φόρεσα με την μία. Δεν είχε ούτε καπότα ούτε βαζελίνη αλλά δεν με χάλαγε. Γούσταρα που έβγαζε φωνούλες καθώς τον γαμούσα σαν κοριτσάκι. Και εγώ τον κάρφωνα ακόμη πιο δυνατά γιατί ήθελα να βογκήξει αλλά νομίζω ότι το κωλαράκι του ήταν δουλεμένο. Του έριξα μια τελευταία καρφωτή και τον γέμισα σπέρμα.

Το αγοράκι έγινε καλή βίζιτα και το επισκέφτηκα ξανά τρεις φορές ακόμη. Μου άρεσε που ήταν απόλυτα υποτακτικό και ήθελε απλά να με ευχαριστεί. Το ιδανικό αγόρι για τον κάθε καλό κωλομπαρά!

(Copyright protected OW ref: 11827)