Το μπάτσελορ πάρτι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Η ιστορία μου συνέβη πριν έξι χρόνια. Ήταν ένα καλοκαιρινό Σαββατόβραδο του Ιουλίου και ετοιμαζόμουν να πάω στο μπάτσελορ του ξαδέρφου μου του Αγγέλου (υποθετικά τα ονόματα για ευνόητους λόγους). Θα παντρευόταν την επόμενη μέρα και όπως ορίζει το έθιμο έπρεπε να του χαρίσουμε μια αξέχαστη νύχτα, την τελευταία της ελευθερίας του, σαν εργένης.

Να μην τα πολυλογώ, κατά τις εννέα το βράδυ, βρεθήκαμε όλοι οι φίλοι στο σπίτι του γαμπρού, μαζί με τον κουμπάρο. Ήπιαμε μερικά γρήγορα ποτάκια, φύγαμε και κατευθυνθήκαμε σε ένα στριπτιζάδικο στην παραλιακή. Αφού χορέψαμε με τα κορίτσια εκεί και ήπιαμε τα ποτά μας, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στο σπίτι του γαμπρού να συνεχίσουμε το γλέντι. Πριν γίνει αυτό παρακαλέσαμε το αφεντικό να μας στείλει πριβέ μια κοπέλα να μας χορέψει σπίτι πριβέ, με το αζημίωτο βέβαια.

Φτάσαμε σπίτι, βάλαμε τα ποτάκια μας και περιμέναμε να έρθει η κοπέλα. Η ώρα περνούσε και η κοπέλα δεν φαινόταν πουθενά. Αποφασίσαμε να παίξουμε πόκερ, όχι με λεφτά, αλλά ο χαμένος θα έκανε στους άλλους ότι του ζητούσαν.

Παίξαμε πόκερ και τελικά έχασα εγώ. Άρχισαν όλοι να γελάνε σατανικά και να μου λένε:

-    «Αποφασίσαμε ότι αφού έχασες πρέπει να κάνεις ότι σου ζητήσουμε».

Έβγαλαν τις ψωλές τους έξω και με πρόσταξαν να τους πάρω τσιμπούκι.

-    «Αποκλείεται!», είπα εγώ και πήγα να φύγω.

Όμως με πιάσανε όλοι και με βάλανε κάτω.

-    «Το στοίχημα είναι στοίχημα!», είπαν.

Και τότε ο κουμπάρος έχωσε το καυλί του στο στόμα μου. Έτσι χοντρό που ήταν με έπνιγε. Οι άλλοι την έπαιζαν και πήραν σειρά. Άρχιζα να γλείφω ταυτόχρονα τέσσερις πούτσες καυλωμένες και δεν το πίστευα. Είχα καυλώσει πολύ και αποφάσισα να το απολαύσω. Κάτι τα ποτά, κάτι η καύλα, δεν άργησαν να χύνουν ένας - ένας στο στόμα μου. Τα ήπια όλα. Οι δυο φίλοι του ξαδέρφου μας καληνύχτισαν και έφυγαν.

Εγώ άρχισα να την παίξω γιατί δεν είχα χύσει. Βλέποντας με ξανακαύλωσαν ο κουμπάρος και ο ξάδερφος μου. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να πασπατεύει την κωλότρυπα μου και ένα καυλί να ξαναμπαίνει στο στόμα μου. Είχα καυλώσει τρελά. Έχυσα μέσα σε δύο λεπτά παίζοντας το καυλί μου και ρουφώντας τα χύσια του κουμπάρου, ενώ ο Άγγελος έχυνε δίπλα μου…

(Copyright protected OW ref: 66207)