Η βαφτιστήρα μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Αλήθεια, ποιος μπορεί να περιγράψει το ανομολόγητο πάθος των ανθρώπων γύρω του;

Βρέθηκα μαζί της κάποιο βράδυ αγκαλίτσα σε ένα κρεβάτι, να χαϊδεύω την πλάτη της. Όταν κατάλαβα να έχει αυτό το όμορφο τρεμούλιασμα και την αποχαύνωση στο προσωπάκι της, τρόμαξα.. Φοβήθηκα, ενώ ήθελα όσο τίποτα άλλο να αρχίσω να γλείφω τα πόδια της μέχρι τα βυζιά της και στο τέλος να καταλήξω στο όμορφο μουνάκι της και να γευτώ τους απίθανους χυμούς της.

Τρόμαξα. Ναι, τρόμαξα. Όμως να που τελικά έγινε αυτό που επιθυμούσα.  Μετά από τρία χρόνια αναμονής και ατέλειωτης προσμονής και μαλακίας καθημερινής για πάρτι της. Κατάλαβα ότι το μωρό μου έγινε γυναίκα όταν δέχτηκα την επίθεση της.. Όταν όρμηξε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει.. Όταν έβαλε το χέρι της πάνω στην πούτσα μου και την έτριβε.

Και εκείνη δεν έκρυψε τίποτα. Αμέσως έγινε πύραυλος και η μικρή μου φρόντισε στα γρήγορα να την βγάλει έξω και να την πάρει ανάμεσα στις χειλάρες της. Και να της τρέχουν σάλια που ούτε είχα φανταστεί ότι υπάρχουν. Να την ρουφάει με τέτοια μανία λες και ήθελε να την καταπιεί.. Να την εξαφανίσει.

Γρήγορα έβαλα τα χέρια μου στο υπέροχο κωλαράκι της και άρχισα να το χαϊδεύω και να χώνω το χέρι μου στο μουνάκι της, νιώθοντας τα υγρά της να μου βρέχουν το χέρι μου. Κατέβασα γρήγορα όπως μπορούσα το σορτσάκι της και ανέβασα το μουνί της στο στόμα μου. Ότι έβγαζε το ρούφαγα με λαιμαργία, σαν να ήταν το νέκταρ του κόσμου.

Από έμπειρος εραστής βρέθηκα χαμένος. Όταν μετά από δέκα λεπτά περίπου γύρισε και καβάλησε πάνω μου πιάνοντας την πούτσα μου και βυθίζοντας την στο μουνί της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει, τότε ένιωσα ότι δεν είχα γνωρίσει μέχρι τότε τίποτα. Ένα νεανικό μουνί που καίει. Η αληθινή ομορφιά. Το χάος.

Και όλη την ώρα να με κοιτάει στα μάτια. Να βλέπω και να νιώθω τους αλλεπάλληλους οργασμούς της και τα χύσια της να τρέχουν παντού και να μου λέει πόσο τρελαίνεται να την γαμάω, πόσο όμορφα είναι να με έχει μέσα της και ότι θέλει την πρώτη φορά να τελειώσω στο στόμα της, να με ρουφήξει και να δει την γεύση μου.

Χάθηκα. Ένιωσα ρίγος. Τον συγκλονιστικότερο οργασμό να έρχεται. Χωρίς να καταλάβω τι γίνεται βρέθηκε πάλι να με τσιμπουκώνει και αδειάζω στο στόμα της. Να με ρουφάει και να λιποθυμάω από την απέραντη καύλα μου.

Τα όσα ακολούθησαν μετά δεν έχουν σημασία. Θα σας τα περιγράψω κάποια στιγμή γιατί θέλω να τα φωνάξω και μόνο εδώ έχω την ευκαιρία αυτή.

(Copyright protected OW ref: 11421)