Απίστευτη νύχτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Γεια σας. Είμαι η Ζωή, είμαι δεκαοκτώ χρονών και θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία μαζί σας...

Με το αγόρι μου ήμαστε μαζί δύο χρόνια. Ήταν η τελευταία μας βραδιά διότι την επόμενη μέρα έφευγα εξωτερικό. Το βράδυ πήγα στο σπίτι του αγοριού μου ήταν μόνος. Ανοίξαμε την τηλεόραση, ξαπλώσαμε στον καναπέ και ήμασταν αγκαλιά. Για μια στιγμή κοιταχτήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε απαλά. Υπήρχε μια έκρηξη συναισθημάτων και η αίσθηση ήταν απλά τέλεια.

Σηκωθήκαμε και κάτσαμε στον καναπέ να πιούμε κρασί. Ανταλλάζαμε καυτές κουβέντες, καυτά φιλιά. Σε λίγη ώρα ήμουν αρκετά φτιαγμένη. Ανέβηκα από πάνω του ήμασταν τετ α τετ. Άρχισα να τον φιλάω.. Αυτός έβαλε το χέρι του μέσα στο στρινγκ μου και με χούφτωνε τον κώλο. Εγώ του έβγαλα την μπλούζα και άρχισα να τον γλείφω. Έριξα κρασί πάνω του και τον έγλειφα. Έλιωνε από την καύλα.

Του κατέβασα το παντελόνι... συνέχιζα να τον γλείφω ώσπου με παρακάλεσε να του πάρω πίπα. Ήπια μια γουλιά κρασί και του έγλειφα απαλά το κεφαλάκι και κατέβαινα σιγά - σιγά ώστε να τον τυραννήσω λίγο. Πάντα μου άρεσε να τον τυραννάω. Δεν άντεξε.. Με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο δωμάτιο του. Άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα και να με γλείφει. Άρχισε να μου ζουλάει το στήθος και να το γλείφει. Με τρέλανε! Ήμουν μες στην καύλα.

Σιγά - σιγά κατέβαινε και με έγλειφε την κλειτορίδα μου. Έβγαζα μόνο κάτι «Αχ… αχ… αχχ...». Ήμουν μέσα στην ηδονή. Γλείφοντας με ανέβηκε και με φίλησε. Τον παρακαλούσα να μπει μέσα μου αλλά κι αυτός με τυραννούσε... Έτριβε την πούτσα του στο μουνί μου... ώσπου μπήκε μέσα μου απαλά και αργά...

Να πω ότι πάντα κάναμε άγριο σεξ. Οι διεισδύσεις ήταν απαλές. Τα ένιωθα όλα. Πρώτη μου φορά είχα νιώσει έτσι. Ανέβηκα από πάνω του και με αργές, απαλές και κυκλικές κινήσεις ανεβοκατέβαινα πάνω του. Σε μια στιγμή, δεν ξέρω πως, μου βγήκε τον φιλάω και του λέω:

-    «Μωρό μου σ’ αγαπώ…»

Μου βγήκε αυθόρμητα. Με έστησε στα τέσσερα και μπήκε μέσα μου. Είχε καυλώσει τόσο πολύ που μου είπε:

-    «Μωρό μου, να σε πάρω από πίσω...;»

Εγώ όπως είπα και πριν ήμουν φτιαγμένη και δεν του απάντησα.. Σε κλάσματα δευτερολέπτων τον ένιωσα από πίσω μου. Έμπαινε απαλά μέσα μου και μου έγλειφε την πλάτη. Ένιωθα να με διαπερνάει ένας ηλεκτρισμός... ένιωθα υπέροχα! Δεν άργησε να τελειώσει όπως κι εγώ το ίδιο. Με φίλησε και μου είπε ότι μ’ αγαπάει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ντυθήκαμε και με πήγε σπίτι...

Τώρα μιλάμε καθημερινά στο ίντερνετ. Το καλοκαίρι θα έρθω να τον δω… 

(Copyright protected OW ref: 11393)