Η σαραντάρα έτοιμη για όλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ας πούμε ότι είμαι ο Γιάννης κι αυτή η Ελένη. Εγώ 23 αυτή 43. Βρεθήκαμε στο άσχετο κι επικεντρωθήκαμε στα σχετικά. Στο σεξ, μόνο! Επιστρέφοντας σπίτι μου το βράδυ της Πέμπτης πέρασα έναν μεγάλο κεντρικό της Αθήνας. Εκεί την είδα να περιμένει στο φανάρι κάποιο ταξί για να φύγει. Μια γυναίκα με απίστευτο κορμί γύρω στα 40 και ένα βλέμμα σκέτη κόλαση.

Τη πλησίασα έχοντας πάρει θάρρος κι από τα παραπάνω ποτά που είχα πιει και της είπα ότι είναι κουκλάρα. Αυτή μου έπιασε τη κουβέντα ενώ κατάλαβα ότι είχε πιει και αυτή λίγο παραπάνω. Μου πρότεινε να πάμε στη γειτονιά της στη Ν. Σμύρνη για να πιούμε ένα ποτό.
Για καλή μου τύχη όλα ήταν κλειστά και έτσι καταλήξαμε σε ένα παγκάκι στην πλατεία.

Η Ελένη 43 ετών ανύπαντρη με σχέση και ένα κορμί κόλαση. Με το ζόρι προσπαθούσα να κρατήσω την καύλα μου για να μη με πάρει χαμπάρι ενώ αυτή σήκωνε το φόρεμα της όλο και πιο ψηλά κάνοντας με να μη μπορώ να σταματήσω να τη χαζεύω.

Αφού ήπιαμε και εκεί λίγο από ένα μπουκάλι που πήραμε από το περίπτερο... πριν καταλάβω τι συμβαίνει, είχε έρθει από πάνω μου. Με μια αστραπιαία κίνηση είχε βγάλει τον πούτσο μου έξω και καθόταν μπροστά μου με ανοιχτά πόδια παίζοντας τον... του δίνει ένα φιλί και έρχεται και κάθεται πάνω μου.

Είχε τόση καύλα και τόσο ανάγκη να γαμηθεί που την έβλεπα ότι δεν την νοιάζει τίποτα... σα λυσσασμένη να γαμιέται πάνω - κάτω και κάποιος περαστικός να μας κοιτάει χωρίς να μας ενδιαφέρει, απεναντίας μας καύλωσε και τους δύο περισσότερο. Όταν ένιωσα ότι ήμουν κοντά στο να χύσω της το λέω. Σε κλάσματα με είχε πάρει στο στόμα της. Πλημμύρισα το στόμα της με ότι είχα... όμως ήταν αδύνατον να μου πέσει!

Φύγαμε για το σπίτι της που ήταν εκεί δίπλα. Με το που μπαίνουμε μέσα ξαναρχίζουμε το ξέσκισμα. Αυτό που ζούσα ήταν καλύτερο από όνειρο! Τη γαμούσα ασταμάτητα, με δύναμη όσο πιο άγρια γινόταν και αυτή δεν χόρταινε! Μόλις τελείωσα για τρίτη φορά τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω για δουλειά. Με την Ελένη γαμιόμαστε συχνά πυκνά.. .Θα ακολουθήσουν και συνέχειες!

(Copyright protected OW ref: 11342)