Στρατιώτης στην Αθήνα (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ήταν μια Δευτέρα και είχα βγει από το στρατόπεδο και είχα πάει σε ένα μπαράκι στην Αθήνα. Εκεί μαζί με άλλους δύο φίλους, στρατιώτες του θαλάμου μου, γνωρίσαμε δυο κοπέλες από τη Λάρισα, την Θάλεια και την Κατερίνα.

Η Θάλεια ήταν ψηλή με μαύρο σπαστό και μακρύ μαλλί. Η Κατερίνα ήταν πιο κοντή αλλά με δυο υπέροχα μεγάλα στήθη. Μετά από μερικά ποτάκια φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι τους. Η Κατερίνα άρχισε να παίζει με τους άλλους δύο, ενώ εγώ πιάστηκα με την Θάλεια. Άρχισα να την φιλάω και σιγά - σιγά κατέβαινα προς τα κάτω, ώσπου έφτασα μέχρι το υπέροχα ξυρισμένο μουνάκι της.

-    «Αααχχχ… Ωραία γλώσσα έχεις! Σε θέλω όλο μέσα. Δεν αντέχω άλλο…», έλεγε η Θάλεια.

Εγώ συνέχιζα βασανιστικά να γλείφω την κλειτορίδα και να βάζω τα δάχτυλα μου στο μουνάκι της. Μου τραβάει τα μαλλιά και μου λέει:

-    «Χώσε μου τον μέσα!»

Εγώ σηκώνομαι και της λέω:

-    «Αφού τον θες, βάλτον μόνη σου!»

Μου αρπάζει το παντελόνι και μου το βγάζει με μανία.

-    «Φέρε την πουλάρα σου να στην τρελάνω!», μου λέει.

-    «Ρούφα τον μέχρι τα αρχίδια!», της έλεγα εγώ.

Έτσι όπως προσπαθούσε να τον χώσει όλο μέσα στο στόμα της, την παίρνω από τα πόδια και την σηκώνω, την πετάω στο κρεβάτι και της τον καρφώνω με δύναμη μέσα.

-    «Αααχχχ… Σκίσε με καύλα μου! Θέλω κι άλλο…», φώναζε η Θάλεια.

Τότε ακούω από το διπλανό δωμάτιο την Κατερίνα να βογκάει από το γαμήσι που της έριχναν.

-    «Δεν πάμε να ρίξουμε μια ματιά;», λέω.

Βουτάω την Θάλεια και της λέω να δέσει τα πόδια της γύρω από την μέση, την σηκώνω και πάω στο διπλανό δωμάτιο. Τότε βλέπω την Κατερίνα στα τέσσερα με έναν πούτσο στο στόμα και έναν στο μουνί της να την καρφώνουν με μανία. Λέω στη Θάλεια:

-    «Πάμε κι εμείς;»

-    «Εννοείται!», μου απαντά.

Την πετάω κι αυτή στο κρεβάτι των άλλων τριών και συνεχίζω να την καρφώνω. Τότε ο Πάνος βγάζει το καυλί του από το μουνί της Κατερίνας και το χώνει στο στόμα της Θάλειας. Η Θάλεια το γλείφει με μανία κι αυτός αρχίζει να της χύνει όλη την φάτσα. Έτσι όπως έβλεπα το κωλαράκι της Κατερίνας κατακαύλωσα και ήθελα να της το σκίσω.

Όπως γαμούσα την Θάλεια την μεταφέρω κοντά στην Κατερίνα και λέω στην Κατερίνα να βάλει το μουνάκι της στην φάτσα της Θάλειας. Αυτή τότε αρχίζει να της γλείφει το μουνάκι. Εγώ βγαίνω και πάω να μπω πρώτα στο μουνάκι της Κατερίνας ενώ η Θάλεια μου γλείφει τα αρχίδια.

Αφού προετοίμασα καλά το κωλαράκι της άρχισα να της το χώνω και εκεί. Τότε ξεκίνησα να της το χώνω μία στον κώλο της Κατερίνας και μία στο στόμα της Θάλειας. Μετά από λίγο έχυσα μέσα στην κωλάρα της Κατερίνας. Τότε είδα την βρομιάρα την Θάλεια να γλείφει τον κώλο της Κατερίνας και να ρουφάει τα χύσια μου από εμένα. Πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο και έμεινα άναυδος. Όλο το βράδυ γαμιόμασταν σαν τρελοί οι πέντε μας.

(Copyright protected OW ref: 11284)