Κάποτε με την ανιψιά μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παραθερίζαμε στο Καβούρι. Ξυπνήσαμε, και όλοι, εκτός από μένα επειδή είχα δουλειά, πήγαν στη θάλασσα. Καθόμουνα στην βεράντα και δούλευα. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ή ανιψιά μου αγουροξυπνημένη, μάλλον είχε αργήσει να κοιμηθεί κι έκατσε σε μια καρέκλα δίπλα μου.

-    «Μπάρμπα, φτιάξε μου ένα καφεδάκι γιατί δεν μπορεί να ανοίξει το μάτι μου…», είπε.

Πήγα στην κουζίνα ενώ αυτή πήγε στο μπάνιο. Έβαλα τον καφέ μαζί με μερικά βουτήματα σε ένα δίσκο και κατευθύνθηκα προς την βεράντα. Περνώντας έξω από το μπάνιο είχε ανοικτή την πόρτα και την είδα ολόγυμνη. Το πουτανάκι με καύλωσε αλλά συνέχισα το δρόμο μου.

-    «Μπάρμπα!», μου φωνάζει. «Μου δίνεις το μπουρνούζι μου από το δωμάτιο μου γιατί ξέχασα να το πάρω;»

Πήγα το πήρα και της το πήγα. Το φόρεσε και μαζί πήγαμε στην βεράντα. Άρχισε να πίνει το καφεδάκι της και σε κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Μπάρμπα, τι κάνεις σήμερα;»

-    «Να τελειώσω τη δουλειά και πάμε στη θάλασσα…», της λέω.

-    «Βαριέμαι…», μου λέει. «Εγώ θα μείνω εδώ. Μείνε σε παρακαλώ μαζί μου, θέλω παρεούλα».

Έμεινα και αρχίσαμε να μιλάμε. Κάποια στιγμή πήγε η συζήτηση περί τα γκομενικά της. Το μικρό είχε τις ανασφάλειές του αλλά από γκόμενους δεν έπασχε. Μου έλεγε διάφορα και έλεγε ότι ακόμα το σεξ δεν το είχε δει όπως το φανταζότανε.

-    «Αυτά σιγά - σιγά μαθαίνονται…», της λέω.

-     «Θείε, εσύ που είσαι τόσο καλός, κι απ’ ότι βλέπω σου αρέσω, δεν μπορείς να μου δείξεις; Δεν θα πω σε κανέναν τίποτα…», μου λέει.

Έμεινα κάγκελο. «Το γαμείς ή δεν το γαμείς το μικρό;», σκέφτηκα.

-    «Πάω μέσα, αν θέλεις έλα…», μου λέει.

Πήγα και το βρήκα γυμνό και στημένο με ανοιχτά τα πόδια που λένε. Με κοίταγε στα μάτια με λάγνο ύφος.

-    «Πάρε με θείε…», μου λέει. «Σε θέλω…»

Τι να κάνω; Υπέκυψα. Δεν είχα ξανακάνει τέτοιο γαμήσι παιδιά. Το τι τσιμπούκι, το τι γαμήσι έπεσε, άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπετε. Το μικρό ήταν υπέροχο! Γαμιότανε σαν γυναίκα κι ακόμα καλύτερα. Πήγε μεσημέρι και δεν έλεγε να σταματήσουμε.

-    «Θείε, την θεία την έχεις πάρει από τον κώλο; Αν την έχεις πάρει πάρε με κι εμένα να δεις την διαφορά…», μου λέει.

Πράγματι το κωλαράκι της ήταν παρθένο ακόμα. Την γάμησα από τον κώλο και έκανε σαν κατσίκι.

-    «Σ’ αρέσει… το βλέπω. Ο μαλάκας μου δεν ήθελε γι’ αυτό σου είπα να με πάρεις εσύ. Άμα σου αρέσω να τα φτιάξουμε, κι αν σε πειράζει τα χαλάω με το φίλο μου…», μου λέει.

Ειλικρινά με ξάφνιασε η ειλικρίνειά της. Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός κι ακόμη τα έχουμε. Σεξουαλική σχέση 100%, αλλά αυτή αισθάνεται σαν να είναι γυναίκα μου. Ντρέπομαι που το λέω αλλά με τη γυναίκα μου σπάνια κάνουμε έρωτα. Έχω πια εξάρτηση μαζί της, κι απ’ ότι βλέπω ή μάλλον καταλαβαίνω, ούτε γκόμενο έχει ούτε σκέπτεται να τα φτιάξει με κάποιον.

Εδώ και κάποιο καιρό δεν μένει με τους γονείς της. Έχει νοικιάσει μια γκαρσονιέρα κάπου στο Φάληρο με μια φίλη της.

-    «Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε ξενοδοχείο, να έρχεσαι εδώ…», μου λέει.

Είναι ερωτευμένη μαζί μου και δεν ξέρω που θα πάει η δουλειά. Από σεξ πάντως είμαι εντελώς ικανοποιημένος γιατί έχω το πουτανάκι μου και πηδάω όποτε θέλω.

(Copyright protected OW ref: 10973)