Η πρώτη μου που γαμήθηκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Είμαι 32 και καμιά φορά μου αρέσει να τρώω κανέναν πούτσο. Οπότε μια μέρα που είχα τρελαθεί από καύλα και ήθελα κάτι μέσα στο κωλαράκι μου, πήρα τηλέφωνο μια τραβεστί, την Γωγώ όπως μου είπε και κλείσαμε ραντεβού μια ώρα μετά στο διαμέρισμα της στο κέντρο.

Εγώ στο μεταξύ έκανα ντους, ξύρισα το κωλαράκι μου και φόρεσα ένα κόκκινο στρινγκ της γυναίκας μου. Εγώ είμαι 1.85, 90 κιλά και ωραίο παιδί, όπως λένε. Ήμουνα πολύ καυλωμένος και η τρύπα μου έκαιγε από προσμονή να γαμηθεί πρώτη φορά. Έφυγα και έφτασα έξω από το διαμέρισμα, της χτύπησα και μου άνοιξε μια ωραία ‘κοπέλα’ ας πούμε.

Καθίσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο και άρχισε σιγά - σιγά να μου χαϊδεύει την πούτσα μου που είχε καυλώσει πάρα πολύ. Εγώ έτρεμα και μου λέει:

-    «Χαλάρωσε, δεν δαγκώνω. Βγάλε τα ρούχα σου».

Και το έκανα. Μόλις είδε να φοράω το στρινγκάκι τρελάθηκε. Μου είπε ότι θα έπρεπε να με γαμάνε κάθε μέρα γιατί έχω ωραίο κώλο. Με έβαλε να της πάρω το παλούκι της στο στόμα μου. Πρώτη φορά έπιανα άλλου πούτσα και άρχισα να την γλείφω αδέξια. Χούφτωσα τα αρχίδια τη και της άρεσε και μου έλεγε:

-    «Καύλωσε με να σε γαμήσω πουτανάκι!»

Είχε πάρει βαζελίνη και μου έβαζε στην τρυπούλα μου που περίμενε πως και πως να γαμηθεί αλλά έτρεμα κιόλας ότι δεν θα τα καταφέρω να την χωρέσω μέσα μου αυτή την τεράστια πούτσα. Σιγά - σιγά άρχισα να ανοίγω και με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα. Έβαλε πάλι βαζελίνη και δύο δάχτυλα μέσα και έτρεμα από καύλα.

Σε λίγο μου ακούμπησε το παλούκι της στην τρύπα μου αργά, βρίζοντας με, λέγοντας ότι θα με σκίσει και ότι θα με κάνει πουτάνα της και όλο έσπρωχνε για μα μπει. Εμένα με έτσουζε και πονούσα αλλά το ήθελα πάρα πολύ και δεν έλεγα τίποτα. Σε λίγο μπήκε σχεδόν όλη η πούτσα της μέσα μου και ένιωθα να έχω ανοίξει στα δύο.

Άρχισε να με γαμάει σιγά - σιγά και μετά μου τον κάρφωσε όλον απότομα. Νόμισα ότι θα πεθάνω αλλά μου άρεσε τελικά και έσπρωξα τον κώλο μου πίσω και μου λέει η Γωγώ:

-    «Τώρα θα σε κάνω πουτάνα!»

Με πηδούσε έτσι κανένα εικοσάλεπτο κι εγώ είχα χύσει δύο φορές χωρίς να έχω ακουμπήσει καθόλου το πουλί μου και μετά, όταν ήθελε και η Γωγώ να χύσει, βγήκε από μέσα μου και τα έριξε όλα στα μούτρα μου. Και έμεινα έτσι στημένος στα τέσσερα με την τρύπα μου ορθάνοικτη να θέλει κι άλλο γαμήσι.

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά ελπίζω να σας άρεσε...

(Copyright protected OW ref: 10754)