Η εγγονή την έπεσε στον πιτσιρικά παππού της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι μόλις 60 ετών και φρεσκοσυνταξιούχος. Προχθές πήγαινα με το μετρό στο Σύνταγμα και στεκόμουν πλησίον σε ένα παράθυρο και ανέμιζε το πλούσιο γκρίζο μαλλί μου. Σημειωτέον, διαθέτω μούσι και μουστάκι.

Από τον σταθμό του Χολαργού μπήκε ένα μωρό, σκέτη γλύκα, γύρω στα είκοσι, μελανούρι με σταράτη επιδερμίδα. Είμαι μόνος και καθώς δεν έχω σχέση, έχω καιρό να φάω «γλυκό» και άρχισα να το χαζεύω.

Πριν φτάσουμε στο Σύνταγμα το μωρό με πλησιάζει και μου λέει:

-    «Είσαι να με βοηθήσεις να πραγματοποιήσω μια μου φαντασίωση;»

-    «Όπως…;», της απαντώ.

-    «Θέλω να κάνεις τον παππού μου κι εγώ την εγγονή σου και να με πηδήξεις από το κωλαράκι μου άπειρες φορές όπως θέλεις. Το μουνάκι μου μόνο θα το γλείψεις».

Απόλαυσα μια απίθανη εμπειρία... Αφού το έγδυσα, ως καλός παππούς, το έκανα μπανάκι και το στέγνωσα με τη γλώσσα μου με πολλή στοργή και όταν το έβαλα στα τέσσερα και του έγλειφα τα κωλομέρια, του τα άνοιξα κάποια στιγμή και τα είδα όλα! Η κωλοτρυπίδα του σοκολατένια και όσο προχωρούσα το χρώμα άνοιγε και κατέληγε σε ηλιοβασίλεμα.

Το έκανα και σπάραζε από ηδονή, γιατί έχω μεγάλη πείρα, επειδή έχω ασχοληθεί με σπουδή επειδή πιστεύω ότι ο δημιουργός μας τα πάντα εποίησε με σοφία, συνεπώς το καυλί μας είναι στρογγυλό άρα είναι για να ξεσκίζει κωλαράκια.

Δυστυχώς το καυλιάρικο δεν μου έδωσε το τηλέφωνο του την κοπάνησε όταν ήμουν στο μπάνιο…

(Copyright protected OW ref: 10668)