Σεξ με παλιά μου μαθήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θέλω να διηγηθώ μια εμπειρία που είχα πριν από μερικά χρόνια με μια κοπέλα 20 χρονών. Εγώ τότε ήμουν 34.

Πάντα υπήρχε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη που όμως δεν ήξερα αν πρέπει να ενθαρρύνω ή όχι λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Κάποιο βράδυ βρεθήκαμε και πήγαμε βόλτα με τη μηχανή, που της άρεσε πάρα πολύ. Και μόνο που την ένιωθα πίσω μου να με κρατάει σφιχτά είχα ερεθιστεί απίστευτα και νομίζω κι εκείνη το ίδιο. Αποφασίσαμε μετά να πάμε να κάτσουμε λίγο στο σπίτι μου.

Καθίσαμε δίπλα - δίπλα στον καναπέ. Στην αρχή ήταν λίγο αμήχανα. Την χάιδεψα απαλά στο μάγουλο και στα μαλλιά. Καταλάβαινα ότι ήταν πολύ ερεθισμένη. Πήρα το θάρρος και την φίλησα στο στόμα. Αναστέναξε πολύ ερεθιστικά. Και μετά έκανε αυτό που με άφησε με ανοιχτό το στόμα..

Γενικά ήταν πολύ ντροπαλή και μαζεμένη αλλά εκείνη τη στιγμή μου άνοιξε το φερμουάρ και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το εσώρουχο. Μετά έβαλε το χέρι της από μέσα και άρχισε να τον χαϊδεύει. Πριν το καταλάβω είχε σκύψει άρχισε να τον γλείφει απαλά.

Σε πολύ λίγο τον είχε ήδη μέσα στο στόμα της και έγλειφε τις πρώτες σταγόνες που είχαν τρέξει από την απίστευτη καύλα που μου είχε προκαλέσει.. το κεφάλι της πήγαινε πάνω - κάτω και τον έπαιρνε σχεδόν όλο μέσα. Αφού τον έγλειφε για λίγη ώρα σε αυτή τη στάση αποφάσισα να αλλάξουμε λίγο. Έτσι την ξάπλωσα και έκατσα πάνω της και της τον έδωσα στο στόμα.

Εκείνη συνέχισε να τον γλείφει. Είναι απερίγραπτη η καύλα που ένιωθα. Κι εκείνη το ίδιο γιατί ένιωθα το τζιν της να είναι βρεγμένο από την έξω μεριά. Τότε μου είπε ότι ήταν αδιάθετη και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε κανονικά, δηλαδή να μπω μέσα της, αλλά μου είπε να μην σταματήσω αυτό που κάνω.

Για άλλη μια φορά αλλάξαμε στάση. Την έβαλα να κάτσει στον καναπέ και στάθηκα όρθιος μπροστά της. Συνέχισε να τον παίρνει όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της. Σε κάποια φάση της κράτησα το κεφάλι και άρχισα να κουνιέμαι εγώ μέσα - έξω. Ένιωθα ότι δεν θα αντέξω άλλο πια και θα χύσω. Και μάλιστα πολύ δυνατά γιατί ήμουν απίστευτα καυλωμένος.

Πράγματι κάποια στιγμή ένιωθα το σπέρμα μου να αρχίζει να ανεβαίνει από τα πρησμένα μου μπαλάκια. Δεν της είπα τίποτα. Εκτόξευσα την πρώτη δόση βαθιά μέσα στο στόμα της. Εκείνη δεν έδειξε να ξαφνιάζεται. Αντίθετα το κατάπιε όλο.

Ακολούθησε και δεύτερο τίναγμα.. με δεύτερη δόση σπέρματος. Το κατάπιε κι αυτό. Μετά από αυτό ακολούθησαν άλλες δύο δόσεις. Λίγο από αυτές πήγε στο πρόσωπο της και λίγο έσταξε πάνω στο στήθος της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γεμάτο καύλα βλέμμα της και το πως γυάλιζε το πρόσωπο της από το σπέρμα μου.

Υπήρξε και συνέχεια μαζί της. Την επόμενη φορά.

(Copyright protected OW ref: 10205)