Ξέσκισμα από έναν ντράμερ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι πουστράκι που γαμιέμαι από μικρός. Τώρα είμαι 41 χρονών κα πριν ένα μήνα γνώρισα, στον Βόλο όπου ζω, έναν ντράμερ 38 χρονών. Όλη τη νύχτα τον κάρφωνα στο μαγαζί που έπαιζε και σκεφτόμουν να παίξω εγώ κάποια στιγμή με το όργανο που έκρυβε μέσα στο σλιπάκι του…

Όταν σχόλασε το μαγαζί τον περίμενα στο απέναντι πάρκο. Εκείνος με πλησίασε πιάνοντας τον πούτσο του. Δεν ήθελα τίποτα παραπάνω. Του έκανα νόημα να πλησιάσει στο θάμνο και κατέβασα σαν έμπειρη πούστρα το παντελόνι μου τουρλώνοντας σαν πουτάνα τον κώλο μου.

Ο ντράμερ με χούφτωσε αμέσως και άρχισε να μου γλείφει τη σούφρα ενώ έβγαζα κραυγές ικανοποίησης. Σε λίγο του κατέβασα το παντελόνι κι άρχισα να του πιπιλάω πρώτα τα αρχίδια. Εκείνος βόγκαγε από καύλα και έπαιζε την ψωλή του.

-    «Πάρτον ρε πούστρα!», μου είπε.

Κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία να γευτώ άλλο ένα καυλί στο καυτό στόμα μου. Του έπαιρνα δέκα λεπτά τσιμπούκι και τότε ένας μαύρος που γύρναγε στο πάρκο πλησίασε παίζοντας την ψωλάρα του. Πίπωνα τον ντράμερ και κοιτούσα προκλητικά τον αράπη.

Μετά από λίγο γύρισα κώλο να με γαμήσει ο ντράμερ κι ο αράπης δειλά πλησίασε και μου έφραξε το στόμα με την ψωλάρα του. Είναι απίθανο για έναν πούστη σαν κι εμένα να νιώθει δύο πούτσες σε στόμα και κώλο. Ο ένας με γαμούσε με δύναμη κι εγώ πίπωνα τον αράπη.

Μετά αλλάξανε ρόλο… είχα τη μαύρη πούτσα μέσα στο λευκό μου κωλί και πίπωνα τον ντράμερ. Τα χύσια τους με πλημμύρισαν κι εγώ τα κατάπινα από κώλο κι από στόμα. Μετά τους στέγνωσα καλά - καλά τα καυλιά και ο ντράμερ μου πήρε το βρακί για να θυμάται εμένα τον πουστράκο.

Ακόμα θυμάμαι αυτό το υπαίθριο ξέσκισμα. Πείτε μου εντυπώσεις...

(Copyright protected OW ref: 10009)