Το απωθημένο με τη θεία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Από μικρός είχα απωθημένο με τη θεία μου και τελικά αυτό το απωθημένο βγήκε πραγματικότητα…

Ήταν πριν λίγα χρόνια, όταν ήμουν δεκαεννιά χρονών, παραμονή Χριστουγέννων. Είχα πάει στην θεία μου να μείνω για να μην είναι μόνη της. Την θεία μου την λένε Δώρα, είναι σαράντα χρονών, κοντούλα με μεγάλα βυζιά και κανονικό κώλο.

Η θεία μου εκείνη την ημέρα φορούσε ένα κόκκινο στρινγκάκι που φαινόταν μέσα από τις πιτζάμες της. Εγώ όταν το είδα τρελάθηκα, καύλωσα πάρα πολύ. Αλλά έφτασε η ώρα να πάμε για ύπνο. Εμένα μου είχε στρώσει η θεία μου στο σαλόνι κι αυτή θα κοιμόταν στον κρεβάτι της.

Όλο το βράδυ σκεφτόμουν αυτό που είχα δει και έπαιζα την πούτσα και ξαφνικά ανάβει το φως και ακούω την θεία μου να λέει:

-    «Τι κάνεις εκεί;»

-    «Τίποτα θεία…»

-    «Και τα χέρια σου γιατί είναι βρεγμένα;»

-    «Δεν ξέρω μάλλον ίδρωσα…»

-    «Καλά…»

Η θεία μου έσβησε το φως και έφυγε αλλά μετά από λίγη ώρα γύρισε και φορούσε μόνο τα εσώρουχα της. Είχε πολύ ωραίο σώμα. Έρχεται κοντά μου και μου λέει:

-    «Ανιψιέ μου το ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά έχω πολλά χρόνια να κάνω σεξ κι εσύ έχεις καύλες, οπότε λέω να εκμεταλλευτώ την κατάσταση…»

Εγώ όταν που τα έλεγε αυτά δεν πίστευα στα αφτιά μου και χωρίς να το σκεφτώ καθόλου, την αρπάζω και αρχίζω να την φιλάω στο στόμα και να της χαϊδεύω τον κώλο. Μετά της έβγαλα τα εσώρουχα και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της που ήταν μούσκεμα από την καύλα. Μου λέει:

-    «Τώρα η σειρά μου μικρέ…»

Με γδύνει και αρχίζει να μου παίρνει πίπα λέγοντας:

-    «Πρώτη φορά βλέπω ξυρισμένο πούτσο και αρχίδια. Είναι πολύ όμορφα!»

Μόλις τελείωσε να μου κάνει πίπα, ανεβαίνει πάνω μου, κάθεται πάνω στην πούτσα μου και αρχίζει να χοροπηδάει με δύναμη. Εγώ έβλεπα τα βυζιά της να πηγαίνουν πάνω - κάτω και προσπαθούσα να τα φιλήσω.

Μετά από ώρα σ’ αυτή τη στάση, δεν άντεχα άλλο και της λέω:

-    «Θεία δεν αντέχω άλλο, θα χύσω…»

Τότε βγάζει την πούτσα μου από το μουνάκι της και μου λέει να την χύσω στο πρόσωπο. Αυτό έκανα κι εγώ. Και μετά από τόσο γαμήσι, κοιμηθήκαμε μαζί. Αυτή η ιδιαίτερη σχέση με τη θεία μου συνεχίστηκε και άλλα χρόνια...

(Copyright protected OW ref: 9925)