Η θεία της γυναίκας μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας παιδιά. Έχω διαβάσει πάρα πολλές ιστορίες εδώ μέσα και αποφάσισα να μοιραστώ μια δικιά μου.

Ας πούμε ότι με λένε Πέτρο και μένω σε μια επαρχιακή πόλη. Είμαι παντρεμένος εδώ και κάποια χρόνια και από την μέρα που γνώρισα την θεία της γυναίκας μου την είχα βάλει στο μάτι. Εγώ είμαι 30 και η θεία 37.

Πάντοτε έψαχνα αφορμή για το παραμικρό να της κάνουμε επισκέψεις, να δούμε αυτήν και την οικογένεια της, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν πως θα πάρω μάτι τα μικρά της βυζάκια και το τέλειο της κωλαράκι.

Μετά από πολλές επισκέψεις μας πήρα γραμμή ότι η θεία ήταν πάρα πολύ ατακτούλα και ότι πολύ συχνά πήγαινε με άλλους άνδρες κι αυτό με έκανε πολύ χαρούμενο και σιγά - σιγά άρχισα να πηγαίνω τα πρωινά στο σπίτι της για καφέ, αφού ήξερα πως όλοι λείπουν και θα είμαστε μόνοι μας.

Ύστερα από δυο - τρεις επισκέψεις με κατάλαβε και κάθε φορά ήταν πιο προκλητικά ντυμένη, προφασιζόμενη ότι μόλις είχε ξυπνήσει και άλλα τέτοια, αλλά και οι κινήσεις της έγιναν και πιο τολμηρές και κάθε φορά έβλεπα και πιο πολλά.

Ώσπου ένα πρωί το είχα πάρει απόφαση ότι θα την γαμούσα. Ήπιαμε το καφεδάκι μας και αμέσως γύρισα την κουβέντα στο πονηρό και μου εξομολογήθηκε ότι ο άνδρας της δεν την γαμούσε καθόλου και ότι έβρισκε πολλούς γνωστούς της να την ικανοποιούν και έπεσε στην αγκαλιά μου.

Εγώ αμέσως την έσφιξα και της έπιασα το κωλαράκι της που τόσο πολύ ήθελα και χωρίς να αντιδράσει καθόλου, αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και μου λέει:

-    «Τόσο καιρό περίμενα αυτή την κίνηση σου…»

Ανεβαίνει από πάνω μου και με φιλάει στο λαιμό και κατέβαινε προς τα κάτω. Εμένα ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί και ευτυχώς πήγε αμέσως πάνω του, μου ξεκούμπωσε σαν λυσσασμένη το παντελόνι και άρχισε να μου τον γλείφει με μανία και να μου κάνει μια θεϊκή πίπα, όπου δεν άντεξα και πολύ και άδειασα στο στόμα της μέχρι την τελευταία σταγόνα. Τίποτα δεν άφησε το πουτανάκι.

Μετά ήρθε η σειρά μου. Της βγάζω το νυχτικάκι, αφού δεν φορούσε τίποτα άλλο, και της γλείφω τα μικρά της βυζάκια και χαϊδεύω το μουνάκι της που ήταν μούσκεμα. Μου πιάνει το κεφάλι και το σπρώχνει στο μουνάκι της. Εγώ συνεχίζω να έχω μέσα της τα δάχτυλα μου και να χύνει πάνω σε αυτά. Τα βγάζω και της τα δίνω να τα γλείψει ενώ εγώ της γλείφω το μουνάκι και το κωλαράκι της.

Δεν άντεξα άλλο… σηκώθηκα και της έβαλα τον πούτσο μου μέσα της κι αυτή να λιώνει από την καύλα της, να με βρίζει κι εγώ να την γαμάω πιο δυνατά. Πάω να τον βγάλω για να μην χύσω μέσα της και με τραβάει και μου λέει:

-    «Χύσε μέσα μου…»

Και τα αδειάζω όλα μέσα της. Τον βγάζω και κατεβαίνει να τα σκουπίσει όλα από τον πούτσο μου και μείναμε για αρκετή ώρα ξαπλωμένοι

Μετά από αυτή την μέρα ακολούθησαν πολλά γαμήσια. Ευχαριστώ και σόρι αν σας κούρασα, είναι η πρώτη φορά που γράφω.

(Copyright protected OW ref: 9750)