Κολατσιό για... τη δουλειά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Γιάννη, είμαι είκοσι ετών και γκέι παθητικός. Πρόσφατα έπιασα δουλειά σε ένα γραφείο. Είναι πολύ ωραία εκεί, για την ακρίβεια πάρα πολύ ωραία. Έχει μερικά αγοράκια που θα ήθελε να αρμέξω τις πούτσες τους.

Εκεί όπως έκανα δουλειά, σε μια φάση βλέπω τον Στάθη. Ο Στάθης είναι μελαχρινός, με μέτριο ανάστημα, αλλά πολύ μαγκάκι. Εμένα προσωπικά με ανάβει πολύ. Φυσικά και ξέρει πόσο τον λιγουρεύομαι αλλά είναι στρέιτ. Είναι 27 ετών, ωραίο παλικάρι.

Με χαιρέτησε και μου είπε να πάω μαζί του στην τουαλέτα με τρόπο. Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως, έτσι περίμενα να εξαφανιστεί στο βάθος (στις τουαλέτες) και σηκώθηκα κι εγώ και ακολούθησα. Μπήκα μέσα, κλείδωσα, με περίμενε.

-    «Κάθισε!», είπε δείχνοντας την λεκάνη με το κλειστό καπάκι.

Κάθισα, ήρθε μπροστά μου με ανοιχτά επιδεικτικά τα πόδια και με προτεταμένο τον πούτσο του, το τζιν δηλαδή δεν τον είχε βγάλει έξω.

-    «Λείπει η δικιά μου και επειδή εγώ δεν κρατιέμαι, σκέφτηκα να σε ταΐσω κι εσένα…», είπε.

Έτσι τα λέει ο Στάθης, χύμα. Εγώ κατέβασα το φερμουάρ και άφησα το τζιν να πέσει στους αστραγάλους του. Ο πούτσος του, τριχωτός, αξύριστος, 16-17 πόντους, με φλέβες μαυριδερός, και τα αρχίδια φουσκωτά και κρεμασμένα περήφανα. Έσκυψα και πήγα να τον πιάσω…

-    «Όχι χωρίς χέρια. Ευθυγράμμισε το στόμα και ξεκίνα!»

Ήταν απαιτητικό το παλικάρι. Έτσι χωρίς χέρια πήρα τον ορθωμένο πούτσο στο στόμα. Στην αρχή κουνιόμουν εγώ… ρούφαγα μέσα - έξω. Είχε μια σπιρτάτη γεύση, καυτό καυλί, με ζέσταινε παντού. Μετά άρχισε να χώνει αυτός. Εγώ στεκόμουν ακίνητος και εκείνος κουνούσε τη μέση του. Με το χέρι του να με κρατάει (λες και θα άφηνα εγώ τέτοιο καυλί από το στόμα μου) πολιορκούσε με δύναμη το στόμα μου.

Δεν κράτησε πολύ η πίπα… ψωλοχύματα γέμισαν το στόμα μου και σαν καλή πουτάνα τα έπαιξα στο στόμα μου με την γλώσσα πριν τα καταπιώ.

-    «Σήκω τώρα, σήκω!», είπε γεμάτος ένταση.

Με έσπρωξε και στήθηκα στην τουαλέτα. Ο κώλος μου πάγωσε από το κρύο, αλλά ήξερα ότι θα ζεσταινόταν. Έβαλε μια καπότα και χωρίς καθόλου απαλές κινήσεις, έβαλε σαν υπόθετο, την πούτσα του στον κώλο μου. Όχι ότι δεν έχω γαμηθεί, αλλά έχω να γαμηθώ καιρό και γενικά δεν έχω μάθει στο γρήγορο. Πόνεσα…

-    «Σταμάτα ρε! Πονάει!», είπα.

Εκείνος με κράτησε κάτω και μου ξεκώλιασε την τρυπούλα, μέσα - έξω. Για μισή ώρα ο κώλος μου έτρωγε λουκάνικό. Δεν μπορώ να πω όμως, έχυσα κι εγώ παρέα! ο Στάθης τελείωσε, έβγαλε την καπότα και αφού έπλυνε τα χέρια του, μου είπε:

-    «Ευχαριστώ. Τα λέμε…»

Αυτό το παιδί ξέρει να με τρελαίνει...

(Copyright protected OW ref: 9709)