Τον παίζω για την αδερφή (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Με λένε Γιάννη, είμαι 19 χρονών και δυστυχώς ακόμα είμαι παρθένος.. Όπως καταλαβαίνετε η μαλακία πήγαινε σύννεφο. Ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί ερωτικά την αδερφή μου.

Απ’ όταν ξεκίνησα να διαβάζω τις ιστορίες εδώ μέσα άρχισα να βλέπω με άλλο μάτι την αδερφή μου. Λοιπόν η αδερφή μου είναι 23 χρονών 1.73 και 68 κιλά. Έχει αρκετά μεγάλα βυζιά με σκούρες μεγάλες ρώγες, και έναν πεταχτό κώλο.

Αλλά εκείνο που με τρελαίνει είναι το μουνί της. Είναι γεμάτο μαύρες κατσαρές τρίχες με υπέροχα μουνόχειλα. Σας έλεγα λοιπόν ότι άρχισα να βλέπω την αδερφή μου με άλλο μάτι και να θέλω να την πηδήξω. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιατί η αδερφή μου είναι πολύ συντηρητική. Αφού πρέπει να είναι και παρθένα.

Έτσι, αφού δεν μπορούσα να την πηδήξω άρχισα να την παίρνω μάτι. Όταν έκανε μπάνιο κοίταζα από την κλειδαρότρυπα και έβλεπα να πλένει τα βυζιά της και το μουνί της. Μερικές φορές καθώς το έπλενε το χάιδευε κιόλας αλλά μέχρι εκεί. Κι εγώ απ’ έξω να τον παίζω και να χύνω στην χούφτα μου.

Όταν δεν είναι κάνεις στο σπίτι πηγαίνω στο δωμάτιο της και παίρνω τα κιλοτάκια της και τα μυρίζω ή τα βάζω πάνω στον πούτσο μου και τα χύνω. Ποτέ όμως δεν έχω βρει κάτι όπως ας πούμε έναν δονητή ή καπότες ώστε να μπορέσω να την εκβιάσω για να πάρω αυτό που τόσο πολύ θέλω..

Όποτε μπορώ παίρνω μάτι την τριχωτή μουνάρα της και τον παίζω.. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου πει τι μπορώ να κάνω για να την γαμήσω..

(Copyright protected OW ref: 66159)