Ο πελάτης στο συνεργείο μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν έξι μήνες.
Έχω ένα συνεργείο σ’ ένα νησί του Αιγαίου. Ήταν μεσημεράκι και είχε κόψει η πολλή δουλειά, έκανε ζέστη και ο κόσμος ήταν στις παραλίες. Καθόμουν και περίμενα να περάσει η ώρα για να σχολάσω και να πάω για μπάνιο.

Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένα αμάξι με κάποιο πρόβλημα. Βγήκε από το αμάξι ένας νεαρός γύρω στα δεκαεννιά, μελαχρινός, με ωραίο σωματάκι. Φορούσε ένα σορτς κοντό.

Έπιασα τον εαυτό μου να αφαιρείται. Με είχε καυλώσει και το κατάλαβε αφού η φόρμα που φόραγα ήταν στενή. Μου είπε το πρόβλημα που είχε, κοίταξα το αμάξι και του είπα ότι πρέπει να το σηκώσω στην ράμπα.

Μπήκε στο αμάξι του και το έβαλε μέσα στο συνεργείο. Έκλεισα τα ρολά λέγοντας του ότι δεν ήθελα να μας ενοχλήσει άλλος για να τελειώσω γρήγορα. Έπιασα το αμάξι κι έβγαλα το εξάρτημα που είχε πρόβλημα, το έβαλα πάνω στον πάγκο και του είπα να έρθει να με βοηθήσει.

Ήρθε δίπλα μου, άφησα το εξάρτημα και τον άρπαξα και τον φίλησα! Ανταποκρίθηκε. Τον φίλαγα και έτριβα τον πούτσο μου πάνω του. Του είπα ότι με είχε τρελάνει από την πρώτη στιγμή που τον είδα ενώ του έβγαλα το σορτς και το εσώρουχο μαζί.

Τον έβαλα και γονάτισε και του έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα του. Τον έπιασα από τα μαλλιά και του γάμαγα το στοματάκι. Ήθελα πολύ να του γαμήσω το άτριχο κωλαράκι.

Τον έβαλα και στήθηκε στα τέσσερα πάνω στο αμάξι του πήγα από πίσω του και του τον κάρφωσα! Άρχισε να φωνάζει από καύλα. Τον γάμαγα με δύναμη… τον έπιανα παντού. Είχε γεμίσει το σώμα του μουτζούρες από τα χέρια μου.

Ήθελα να χύσω εκείνη τη στιγμή… Βγήκα από μέσα του, πέταξα το προφυλακτικό και πήγα στο πρόσωπο του μπροστά. Με δυο κινήσεις του πέταγα τα χύσια μου στα μάγουλα.

Μόλις καθαριστήκαμε του έφτιαξα το αμάξι και δώσαμε ραντεβού για το βράδυ όπου συναντηθήκαμε εγώ αυτός και ο φίλος του που ήταν κι εκείνος παθητικός!

(Copyright protected OW ref: 9589)