Σεξ και βία (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι δεκαεννιά χρονών και πριν ένα χρόνο έκανα πρώτη φορά σεξ, στην επταήμερη του σχολείου. Ξέρετε πως είναι τώρα, τι καύλες παίζουν σ’ αυτές τις ηλικίες.

Είμαι στο μπάνιο γυμνός και χτυπάει την πόρτα να μπει το παιδί που ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Του λέω Μπες!, σιγά μην ντραπώ τον φίλο μου. Μιλάμε μέσα στο μπάνιο, αυτός είχε έρθει για κατούρημα και ξαφνικά, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μια καυλιάρα συμμαθήτρια μου που είχαμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά φιλικές.

Επειδή μας άκουσε να μιλάμε, μπήκε χωρίς να χτυπήσει νομίζοντας πως κάνουμε κάτι άλλο. Εγώ ψιλοντράπηκα, όχι επειδή με είδε γυμνό αλλά περισσότερο επειδή το παιδί που ήταν στο δωμάτιο την είχε διπλάσια σχεδόν από μένα. 13 εκ. εγώ 19 αυτός.

Αυτή πονήρεψε το ύφος της και άρχισε να χαμογελάει κοιτώντας μία τον ένα, μία τον άλλο. Στα επόμενα δευτερόλεπτα, παρά την αμηχανία, φωνάζει και την άλλη καυλίτσα την κολλητή της που την γούσταρα άγρια τότε, και μας βλέπει και εκείνη.  

Αυτές αρχίζουν τα κοιτάγματα μεταξύ τους και τα ψιθυρίσματα. Κάτι είπαν η μία στην άλλη και ξαφνικά μας ορμάνε και μας κάνουν εναλλάξ τσιμπούκι. Θεϊκό. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν έχυσα στο χέρι μου. Είχαν βυζάρες και οι δύο, ειδικά η μία… πιο στητό βυζί δεν έχω δει.

Μετά άρχισαν τα λεσβιακά. Μόλοι τελείωσαν και είχαμε καυλώσει και οι δύο, μας λένε:

-    «Για να συνεχίσουμε πρέπει να κάνετε κι εσείς ένα μεταξύ σας».

Εγώ δίσταζα αλλά ο φίλος μου χωρίς να τον καταλάβω μου πιάνει τον πούτσο και μου τον παίζει. Μου έπεσε γιατί δεν γούσταρα. Αλλά αυτές άλλο που δεν θέλανε να μου τον ξανασηκώσουν. Ήταν και οι δύο παρθένες και μας ζήτησαν προσοχή αλλά δεν με ένοιαζε.

Της τραβούσα τις μουνότριχες. Τσίριζε και με καύλωνε η πουτάνα. Της έπιασα τα βυζιά και της δάγκωνα τις ρώγες. Άρχισα τα γλειφομούνια και έχυσαν. Η μία έκανε squirtling. Απίστευτο. Νόμιζα ότι μόνο στις τσόντες γινόταν αυτό.

Τις γαμήσαμε και από τον κώλο. Φοβερές μέρες.

(Copyright protected OW ref: 9287)