Ο ξάδελφος μου ο γαμιάς μου (2ο μέρος) (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εγώ δεν θα σας γράψω για την πρώτη μου φορά με τον ξάδερφο μου (το έχω γράψει σε άλλη ιστορία). Με τον ξάδερφο μου, ας τον πούμε Χρήστο, ζούμε από μωρά σε ένα νησί.

Η πρώτη φορά που με γάμησε ήταν πριν από έξι χρόνια. Από την στιγμή που με γάμησε μια φορά ήταν φυσικό όποτε βρισκόμαστε να θέλει να με γαμάει ή να με τσιμπουκώνει. Φυσικά όταν ήμασταν με άλλους φίλους μαζί ήμασταν φυσιολογικοί και ήρεμοι.

Ο κάθε ένας μας είχε την κοπέλα του και δεν δίναμε το παραμικρό δικαίωμα για να μας υποψιαστούν. Όταν όμως βρισκόμασταν μόνοι μας δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω σπίτι αγάμητος.

Μια φορά πήγα να δω τη θεία μου σπίτι του και αφού κάτσαμε να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, με φώναξε στο δωμάτιο του για να δούμε ταινία. Η θεία μου θα μαγείρευε για να φάμε όλοι μαζί οπότε πήγα μαζί του μέσα.

Σε δέκα λεπτά με είχε με τα πόδια μου στο στήθος του και την ψωλή του στον κώλο μου. Προσπαθούσα να μην φωνάζω για να μην μας καταλάβει η θεία μου. Πραγματικά δεν κατάλαβε τίποτα.

Με πήγαινε προπόνηση με την μηχανή του και μόλις τελειώναμε την προπόνηση, αντί να πάμε στο σπίτι μας, με πήγαινε πρώτα σε ένα δασάκι για να με γαμήσει και μετά με έπαιρνε σπίτι. Λίγες φορές με άφησε να φύγω μόνο με μια πίπα.

Πλέον μου είχε γίνει απαραίτητος. Η πούτσα του (18εκ). Ένιωθα ερωτευμένος μαζί του, εξάλλου ήταν ο πρώτος μου. Για να μην σας κουράζω, αυτή η ιστορία κράτησε έξι χρόνια. Έξι χρόνια με συνεχόμενα γαμήσια και πίπες. Αλλά όλα αυτά σταμάτησαν ξαφνικά πριν από τρεις μήνες…

Ότι και να του κάνω, δεν με γαμάει με τίποτα. Τι τον αγκαλιάζω, τι τον φιλάω, τι τον παρακαλάω, μέχρι γυμνός βγαίνω από το μπάνιο μπροστά του και δεν συγκινείται, που σε άλλη περίπτωση θα με είχε ξεκωλώσει.

Έχει βρει μια κοπέλα τώρα τελευταία και έχει ρίξει όλη του την προσοχή σε αυτήν. Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω για να τον ξανακερδίσω; Θέλω πολύ να ξαναγαμηθώ μαζί του αλλά πλέον μου φαίνεται πολύ δύσκολο…

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Περιμένω σχόλια σας...

Σημ.: Το 1ο μέρος της ιστορίας είναι στην κατηγορία: Gay

(Copyright protected OW ref: 9289)